O Fotoğraf Gerçek Değil

BÖLGE GÜNDEMİ 27.05.2020 - 00:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2183+ kez okundu.
 

O Fotoğraf Gerçek Değil

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan menderesler ortasından geçen yol çalışması yapmadıklarını belirterek bazı platformlarda yar alan fotoğrafın gerçeği yansıtmadığını söyledi.
MENDERESLERE ZARAR VERMİYORUZ Aybastı Belediyesi olarak Perşembe Yaylasında göy kenarında çalışma yaptıklarını belirten Geçtan, “Bu çalışmamız da göl ile sosyal tesisler arasında yapılıyor. Bundan daha ileriye gitmiyor. Burada yeni yol açmıyoruz var olan yolu iyileştiriyoruz. Burada bisiklet yolu ile göl üzerine köprü yapacağız. Mendereslere zarar vermemiz söz konusu değil.” dedi.   GERÇEĞİN FOTOĞRAFI DEĞİL Özellikle sosyal medyada yer alan bir fotoğraf ile ilgili de açıklama yapan Geçtan, “O yapım tarihini hatırlayan yok.  Babam 80 küsur yaşında hatırlamıyor, Ben 50 küsur yaşındayım hatırlamıyorum. Ancak burada yapılan bir çalışmamız yok. Sosyal medyada o oklarla çizilen fotoğraf gerçeği yansıtmıyor.” diye konuştu.                  
Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan menderesler ortasından geçen yol çalışması yapmadıklarını belirterek bazı platformlarda yar alan fotoğrafın gerçeği yansıtmadığını söyledi.

MENDERESLERE ZARAR VERMİYORUZ

Aybastı Belediyesi olarak Perşembe Yaylasında göy kenarında çalışma yaptıklarını belirten Geçtan, “Bu çalışmamız da göl ile sosyal tesisler arasında yapılıyor. Bundan daha ileriye gitmiyor. Burada yeni yol açmıyoruz var olan yolu iyileştiriyoruz. Burada bisiklet yolu ile göl üzerine köprü yapacağız. Mendereslere zarar vermemiz söz konusu değil.” dedi.

 

GERÇEĞİN FOTOĞRAFI DEĞİL

Özellikle sosyal medyada yer alan bir fotoğraf ile ilgili de açıklama yapan Geçtan, “O yapım tarihini hatırlayan yok.  Babam 80 küsur yaşında hatırlamıyor, Ben 50 küsur yaşındayım hatırlamıyorum. Ancak burada yapılan bir çalışmamız yok. Sosyal medyada o oklarla çizilen fotoğraf gerçeği yansıtmıyor.” diye konuştu.                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.