OBB Yoğunoluk’ta İftar Programı Düzenledi

BÖLGE GÜNDEMİ 29.05.2018 - 08:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2763+ kez okundu.
 

OBB Yoğunoluk’ta İftar Programı Düzenledi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları İkizce ilçesi Yoğunoluk Mahallesi ile devam etti.
Yoğunoluk Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.   İL GENELİNDE ÖNEMLİ YATIRIMLARI HAYATA GEÇİRDİK   İftar programında bir konuşma yapan Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Ordu Büyükşehir Belediyesinin il genelinde ve İkizce ilçesinde hayata geçirdiği yatırımlarla ilgili bilgi vererek, “2014 yılından bu yana Ordu ilimize, İkizce ilçemize ve Yoğunoluk Mahallemize Büyükşehir Belediyesi olarak çok büyük yatırımlar ve önemli hizmetler getirdik. 26.000 kilometre yol ağına sahip olan ilimizde, toplam 489 milyon TL maliyetinde 1.500 kilometre sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt yol yaptık. İl genelinde 319 milyon TL’lik su ve diğer altyapı yatırımlarını gerçekleştirdik” dedi.   İKİZCE’YE 40 MİLYON TL’LİK YATIRIM   İkizce ilçesine dört yılda 32 milyon TL’lik yol ve içme suyu yatırımı yaptıklarını söyleyen Başkan Vekili Çoruh, “Büyükşehir Belediyemiz, son dört yılda İkizce’mizde 32 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi. 2018 yılında 8 milyon TL’lik daha yatırım yaparak toplam 40 milyon TL’lik çalışmayı yatırımı, siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.     YOĞUNOLUK’A 14 BİN METRE İÇME SUYU HATTI YAPILDI   Başkan Vekili Ahmet Çoruh konuşmasında Yoğunoluk Mahallesi’ndeki yatırımlara da değinerek, “Yoğunoluk Mahallemize 14.000 metrelik içme suyu hattı, 700 metre kanalizasyon hattı ve 124 metre yağmur suyu hattı döşedik. Bir adet içme suyu paket arıtma tesisi ve bir de 200 m3lük içme suyu deposu inşa ettik. 6 kilometre sathi kaplama asfalt ve 3 kilometre de sıcak asfalt yaptık. 2018 yılında ise 3 kilometre sathi kaplama asfalt ve 3 kilometre de beton yol yapacağız” şeklinde konuştu.   Programda İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt de bir konuşma yaparak vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları İkizce ilçesi Yoğunoluk Mahallesi ile devam etti.

Yoğunoluk Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İL GENELİNDE ÖNEMLİ YATIRIMLARI HAYATA GEÇİRDİK

 

İftar programında bir konuşma yapan Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Ordu Büyükşehir Belediyesinin il genelinde ve İkizce ilçesinde hayata geçirdiği yatırımlarla ilgili bilgi vererek, “2014 yılından bu yana Ordu ilimize, İkizce ilçemize ve Yoğunoluk Mahallemize Büyükşehir Belediyesi olarak çok büyük yatırımlar ve önemli hizmetler getirdik. 26.000 kilometre yol ağına sahip olan ilimizde, toplam 489 milyon TL maliyetinde 1.500 kilometre sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt yol yaptık. İl genelinde 319 milyon TL’lik su ve diğer altyapı yatırımlarını gerçekleştirdik” dedi.

 

İKİZCE’YE 40 MİLYON TL’LİK YATIRIM

 

İkizce ilçesine dört yılda 32 milyon TL’lik yol ve içme suyu yatırımı yaptıklarını söyleyen Başkan Vekili Çoruh, “Büyükşehir Belediyemiz, son dört yılda İkizce’mizde 32 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi. 2018 yılında 8 milyon TL’lik daha yatırım yaparak toplam 40 milyon TL’lik çalışmayı yatırımı, siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

 

 

YOĞUNOLUK’A 14 BİN METRE İÇME SUYU HATTI YAPILDI

 

Başkan Vekili Ahmet Çoruh konuşmasında Yoğunoluk Mahallesi’ndeki yatırımlara da değinerek, “Yoğunoluk Mahallemize 14.000 metrelik içme suyu hattı, 700 metre kanalizasyon hattı ve 124 metre yağmur suyu hattı döşedik. Bir adet içme suyu paket arıtma tesisi ve bir de 200 m3lük içme suyu deposu inşa ettik. 6 kilometre sathi kaplama asfalt ve 3 kilometre de sıcak asfalt yaptık. 2018 yılında ise 3 kilometre sathi kaplama asfalt ve 3 kilometre de beton yol yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Programda İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt de bir konuşma yaparak vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.