Ocak, Milletvekili Adaylığı için İstifa Etti

SİYASET 27.04.2018 - 09:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1383+ kez okundu.
 

Ocak, Milletvekili Adaylığı için İstifa Etti

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak, milletvekili aday adaylığı için Belediye Başkan Yardımcılığından istifa etti.
24 Haziran 2018 Genel Seçimleri’nde AK Parti’den milletvekilliği aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin başvuru yapması için bugün son gün.  Ünye Belediyesi’nden milletvekilliği aday adaylığı için ilk istifa geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak görevinden istifa ederek, milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.   2014 mahalli seçimlerinde Ünye Belediye Meclis Üyesi seçilen ve ardından Belediye Başkanı Ahmet Çamyar tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Murat Ocak, milletvekilliği yolunda ilk adımını attı.    
Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak, milletvekili aday adaylığı için Belediye Başkan Yardımcılığından istifa etti.

24 Haziran 2018 Genel Seçimleri’nde AK Parti’den milletvekilliği aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin başvuru yapması için bugün son gün. 

Ünye Belediyesi’nden milletvekilliği aday adaylığı için ilk istifa geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak görevinden istifa ederek, milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

 

2014 mahalli seçimlerinde Ünye Belediye Meclis Üyesi seçilen ve ardından Belediye Başkanı Ahmet Çamyar tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Murat Ocak, milletvekilliği yolunda ilk adımını attı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.