ODÜ Rektöründen 10 Kasım Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 09.11.2020 - 21:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2160+ kez okundu.
 

ODÜ Rektöründen 10 Kasım Mesajı

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
   Engin askeri dehası, çağın üzerindeki öngörüsü, milletine duymuş olduğu sonsuz güven ve inanç ile Türk milletine hür ve bağımsız yaşama onurunu kazandıran Mustafa Kemal Atatürk, elde ettiği zaferler ile hem ülkemizin hem de tüm dünyanın sevgi, saygı ve takdirini kazanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara rağmen, milletinden aldığı güç ile bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik ederek Türk milletini aydınlık günlere kavuşturmuştur. Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışıp Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “büyük eserim” dediği Cumhuriyetimize sahip çıkarak ve aynı bilinci gelecek nesillere de kazandırarak fikri hür vicdanı hür bireyler yetiştirme azim ve kararlılığı içerisindeyiz. Bu düşüncelerle vefatının 82’nci yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava arkadaşlarını, gazilerimizi ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

 

 Engin askeri dehası, çağın üzerindeki öngörüsü, milletine duymuş olduğu sonsuz güven ve inanç ile Türk milletine hür ve bağımsız yaşama onurunu kazandıran Mustafa Kemal Atatürk, elde ettiği zaferler ile hem ülkemizin hem de tüm dünyanın sevgi, saygı ve takdirini kazanmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara rağmen, milletinden aldığı güç ile bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik ederek Türk milletini aydınlık günlere kavuşturmuştur.

Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışıp Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “büyük eserim” dediği Cumhuriyetimize sahip çıkarak ve aynı bilinci gelecek nesillere de kazandırarak fikri hür vicdanı hür bireyler yetiştirme azim ve kararlılığı içerisindeyiz.

Bu düşüncelerle vefatının 82’nci yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava arkadaşlarını, gazilerimizi ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.