Ödüllü Film “Parazit” Ordulularla Buluşuyor

SANAT 08.11.2021 - 13:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1113+ kez okundu.
 

Ödüllü Film “Parazit” Ordulularla Buluşuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kasım ayı programı kapsamında ödüllü film “Parazit”i Ordulularla buluşturuyor.
      Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kasım ayı etkinlikleri devam ediyor. Konserlerden söyleşilere, konferanslardan filmi gösterimlerine kadar birçok etkinlikle Ordululara dolu dolu bir kasım ayı yaşatacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda “Parazit”  filmini izleyici ile buluşturacak.   Birçok dalda ödül alan filmin gösterimi 9 Kasım Salı saat 19.30’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda gerçekleştirilecek.   BİRÇOK ÖDÜL KAZANDI   Parazit filmi, 92. Oscar Ödüllerinde En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Uluslararası Film ve En İyi Orijinal Senaryo ödüllerini kazandı. 6 dalda aday olan ve 4 ödül kazanan Parazit, Oscar tarihinde ilk kez İngilizce olmayan bir film olarak En İyi Film (Best Picture) ödülünü alma başarısı gösterdi.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kasım ayı programı kapsamında ödüllü film “Parazit”i Ordulularla buluşturuyor.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kasım ayı etkinlikleri devam ediyor. Konserlerden söyleşilere, konferanslardan filmi gösterimlerine kadar birçok etkinlikle Ordululara dolu dolu bir kasım ayı yaşatacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda “Parazit”  filmini izleyici ile buluşturacak.

 

Birçok dalda ödül alan filmin gösterimi 9 Kasım Salı saat 19.30’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda gerçekleştirilecek.

 

BİRÇOK ÖDÜL KAZANDI

 

Parazit filmi, 92. Oscar Ödüllerinde En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Uluslararası Film ve En İyi Orijinal Senaryo ödüllerini kazandı. 6 dalda aday olan ve 4 ödül kazanan Parazit, Oscar tarihinde ilk kez İngilizce olmayan bir film olarak En İyi Film (Best Picture) ödülünü alma başarısı gösterdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.