Öğrenciler evde karantinaya alındı

YAŞAM 22.10.2020 - 23:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2256+ kez okundu.
 

Öğrenciler evde karantinaya alındı

Altınordu Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlkokulu’nda bir öğrencinin test sonucunun pozitif çıkması üzerine sınıfta bulunan öğrenciler evlerinde karantina altına alındı.
Konuya ilişkin kamuoyuna açıklamayı Mahalle Muhtarı Emre Yayla yaptı. Yayla sosyal medya hesabından şu bilgileri verdi; Mahallemizde bulunan okulumuzda Okulumuz 1/A Sınıfında bir öğrencimizin pozitif çıkması nedeniyle o sınıfta Perşembe ve Cuma günleri okula gelen 11 öğrencimiz 22 Ekim 2020 tarihinden itibaren evlerinde karantinaya alınmış olup eğitime uzaktan devam etmektedirler.   Geride kalan 875 öğrencimiz Corona tedbirleri alınarak okul Müdürümüz, Müdür yardımcılarımız ve öğretmenlerimiz önlemleri ve tedbirleri en üst seviyede tutmaya çalışılıp gerekli hassasiyeti göstererek eğitime devam edilmektedir.    Bu hassasiyetleri için Müdürümüze ve mesai arkadaşlarına da şahsım ve mahallem adına teşekkürü bir borç biliriz.
Altınordu Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlkokulu’nda bir öğrencinin test sonucunun pozitif çıkması üzerine sınıfta bulunan öğrenciler evlerinde karantina altına alındı.


Konuya ilişkin kamuoyuna açıklamayı Mahalle Muhtarı Emre Yayla yaptı. Yayla sosyal medya hesabından şu bilgileri verdi;
Mahallemizde bulunan okulumuzda Okulumuz 1/A Sınıfında bir öğrencimizin pozitif çıkması nedeniyle o sınıfta Perşembe ve Cuma günleri okula gelen 11 öğrencimiz 22 Ekim 2020 tarihinden itibaren evlerinde karantinaya alınmış olup eğitime uzaktan devam etmektedirler.

 


Geride kalan 875 öğrencimiz Corona tedbirleri alınarak okul Müdürümüz, Müdür yardımcılarımız ve öğretmenlerimiz önlemleri ve tedbirleri en üst seviyede tutmaya çalışılıp gerekli hassasiyeti göstererek eğitime devam edilmektedir.

 


 Bu hassasiyetleri için Müdürümüze ve mesai arkadaşlarına da şahsım ve mahallem adına teşekkürü bir borç biliriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.