Olan Vatandaşın Ekmeğine Oldu.

BÖLGE GÜNDEMİ 15.09.2020 - 13:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2327+ kez okundu.
 

Olan Vatandaşın Ekmeğine Oldu.

Ünye’de ekmek fiyatlarında değişiklik yapılmazken gramı düşürüldü.
Son zamanlarda iğneden ipliğe herşeyin fiyatının artmasıyla, girdi maliyetlerinde artış yaşayan fırıncılar da Ekmek fiyatlarında zam uyguladı. Her ne kadar ekmeğin fiyatı artmadı, gramajı düşürüldü denilerek olay yumuşatılmaya çalışılsa da, bunun adı Ekmeğe Zam’dır. Yapılan değişiklikle birlikte daha önce 400 gram ekmek 2 TL’den satılırken, artık 280 gram ekmek 2 TL’den satılacak.  
Ünye’de ekmek fiyatlarında değişiklik yapılmazken gramı düşürüldü.

Son zamanlarda iğneden ipliğe herşeyin fiyatının artmasıyla, girdi maliyetlerinde artış yaşayan fırıncılar da Ekmek fiyatlarında zam uyguladı.

Her ne kadar ekmeğin fiyatı artmadı, gramajı düşürüldü denilerek olay yumuşatılmaya çalışılsa da, bunun adı Ekmeğe Zam’dır.

Yapılan değişiklikle birlikte daha önce 400 gram ekmek 2 TL’den satılırken, artık 280 gram ekmek 2 TL’den satılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.