Ömür Gedik, Ünye’de hayranlarıyla buluştu

SANAT 22.07.2018 - 23:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2438+ kez okundu.
 

Ömür Gedik, Ünye’de hayranlarıyla buluştu

Ömür Gedik, Ünye’de hayranlarıyla buluştu Ünye 19. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan ünlü sanatçı Ömür Gedik, hayranlarıyla bulaşarak sevilen şarkıları seslendirdi.
Ünye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ünye 19. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan ünlü sanatçı Ömür Gedik, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünye’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Gedik, “Şehrinize triatlon geldi, çok güzel yarışlar olacak. Bende yarışları izleyeceğim. Çok şanlısınız ve çok güzel yerde yaşıyorsunuz. Bu hafta sonu burası çok daha güzel olacak.” dedi. Ömür Gedik, konser sırasında Türkiye Triatlon Federasyonu Milli Takım Antrenörü ve Milli Sporcu Zülfü Karabulut ve ekibini sahneye çağırdı. Karabulut, sahnede yaptığı konuşmada, “Triatlon camiası sosyal medyada Ünye’yi konuşuyor. Şöyle bir karar aldık. İleriki yıllarda Avrupa ve Balkan Şampiyonaları’nda niçin Ünyeli gençler yarışmasın. Biz bir kulüp kurup Ünye halkının ve Ünye gençliğine güzel bir triatlon yarışı yaptırmak istiyoruz. İleride ben milli takım antrenörü olarak gelip burada sizlere destek vereceğim. Gençler şimdiden triatlon yarışı yapmak için hazırlıklarını yapsınlar.” dedi. Karabulutun konuşmasının ardından sanatçı Ömür Gedik, triatlon yarışmacıları ile birlikte Mustafa Sandal’ın ‘Onun Arabası Var’ parçasını triatlonculara uyarlayarak ‘Onun Bisikleti Var’ şeklinde okudu. Gecenin ilerleyen dakikalarına kadar devam eden konserde Ünyeliler doyasıya eğlendi.  
Ömür Gedik, Ünye’de hayranlarıyla buluştu Ünye 19. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan ünlü sanatçı Ömür Gedik, hayranlarıyla bulaşarak sevilen şarkıları seslendirdi.

Ünye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ünye 19. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan ünlü sanatçı Ömür Gedik, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünye’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Gedik, “Şehrinize triatlon geldi, çok güzel yarışlar olacak. Bende yarışları izleyeceğim. Çok şanlısınız ve çok güzel yerde yaşıyorsunuz. Bu hafta sonu burası çok daha güzel olacak.” dedi.

Ömür Gedik, konser sırasında Türkiye Triatlon Federasyonu Milli Takım Antrenörü ve Milli Sporcu Zülfü Karabulut ve ekibini sahneye çağırdı.

Karabulut, sahnede yaptığı konuşmada, “Triatlon camiası sosyal medyada Ünye’yi konuşuyor. Şöyle bir karar aldık. İleriki yıllarda Avrupa ve Balkan Şampiyonaları’nda niçin Ünyeli gençler yarışmasın. Biz bir kulüp kurup Ünye halkının ve Ünye gençliğine güzel bir triatlon yarışı yaptırmak istiyoruz. İleride ben milli takım antrenörü olarak gelip burada sizlere destek vereceğim. Gençler şimdiden triatlon yarışı yapmak için hazırlıklarını yapsınlar.” dedi.

Karabulutun konuşmasının ardından sanatçı Ömür Gedik, triatlon yarışmacıları ile birlikte Mustafa Sandal’ın ‘Onun Arabası Var’ parçasını triatlonculara uyarlayarak ‘Onun Bisikleti Var’ şeklinde okudu. Gecenin ilerleyen dakikalarına kadar devam eden konserde Ünyeliler doyasıya eğlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.