Ordu - Kabadüz Karayolu Çalışmaları

BÖLGE GÜNDEMİ 28.03.2018 - 22:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1838+ kez okundu.
 

Ordu - Kabadüz Karayolu Çalışmaları

Ordu Kabadüz arasındaki karayolunda yeni yol açma çalışmaları yeniden başladı.
Ordu Kabadüz arasındaki karayolunda yeni yol açma çalışmaları yeniden başladı. Kış ayında karayolunda yaşanabilecek, toprak kayması ve heyelanların önüne geçmek için ekipler yeni yol açma çalışmalarını durdurmuştu. Baharla birlikte karayolunda ekipler çalışmalarına yeniden ağırlık verdi. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, karayolunda kış aylarında durdurulan çalışmaların yeniden başlatıldığını söyledi. Karayolunda ekiplerin yeni yol açma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Kaya, "Ordu-Kabadüz arasındaki karayolumuzun bir an önce tamamlanması bizim en büyük önceliğimizdir. Kış ayında karayolu üzerinde çalışmalar kış nedeniyle durmuştu. Ancak Melet Irmağı yatağında köprü ve tünel yapımı kış boyunca aralıksız devam etti. Şimdi ise karayolunda çalışmalar yeniden başladı. Önümüzdeki günler içinde karayolundaki çalışmalar daha da hızlanacak" dedi.  
Ordu Kabadüz arasındaki karayolunda yeni yol açma çalışmaları yeniden başladı.

Ordu Kabadüz arasındaki karayolunda yeni yol açma çalışmaları yeniden başladı.

Kış ayında karayolunda yaşanabilecek, toprak kayması ve heyelanların önüne geçmek için ekipler yeni yol açma çalışmalarını durdurmuştu. Baharla birlikte karayolunda ekipler çalışmalarına yeniden ağırlık verdi.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, karayolunda kış aylarında durdurulan çalışmaların yeniden başlatıldığını söyledi.

Karayolunda ekiplerin yeni yol açma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Kaya, "Ordu-Kabadüz arasındaki karayolumuzun bir an önce tamamlanması bizim en büyük önceliğimizdir. Kış ayında karayolu üzerinde çalışmalar kış nedeniyle durmuştu. Ancak Melet Irmağı yatağında köprü ve tünel yapımı kış boyunca aralıksız devam etti. Şimdi ise karayolunda çalışmalar yeniden başladı. Önümüzdeki günler içinde karayolundaki çalışmalar daha da hızlanacak" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.