Ordu, 81 ilin gazetecilerine ev sahipliği yapacak

BÖLGE GÜNDEMİ 07.11.2018 - 21:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2256+ kez okundu.
 

Ordu, 81 ilin gazetecilerine ev sahipliği yapacak

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı, üye federasyonlar ve 81 ilin gazeteci dernek başkanlarının katılımıyla Ordu’da yapılacak.
Genel Başkanlığını Bursa Gazeteciler Derneği Başkanı Nuri Kolaylı'nın yaptığı Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı, 8-11 Kasım tarihleri arasında Ordu'da gerçekleştirilecek. Toplantıya ev sahipliği yapacak olan Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, 7 Bölge Federasyon Başkanı, 81 ilin gazeteciler dernek başkanları ve üyeleri olmak üzere yaklaşık 150 basın mensubunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan başkanlar kurulu toplantılarında Türk ve yerel basının sorunlarının tartışılacağını söyledi. Toplantılar sonunda sonuç bildirgesinin kamuoyuna açıklanacağını kaydeden Erişen, organizasyonun ikinci günü 7 Kasım Cuma akşamı Boztepe'de bir otelde 'Yılın Medya Mensupları'na onur ödülleri verileceğini belirtti.   Erişen, ayrıca toplantıya destek veren Ordu Valiliği’ne, Büyükşehir Belediyesine, Altınordu Belediyesi’ne ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı, üye federasyonlar ve 81 ilin gazeteci dernek başkanlarının katılımıyla Ordu’da yapılacak.

Genel Başkanlığını Bursa Gazeteciler Derneği Başkanı Nuri Kolaylı'nın yaptığı Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı, 8-11 Kasım tarihleri arasında Ordu'da gerçekleştirilecek.

Toplantıya ev sahipliği yapacak olan Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, 7 Bölge Federasyon Başkanı, 81 ilin gazeteciler dernek başkanları ve üyeleri olmak üzere yaklaşık 150 basın mensubunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan başkanlar kurulu toplantılarında Türk ve yerel basının sorunlarının tartışılacağını söyledi. Toplantılar sonunda sonuç bildirgesinin kamuoyuna açıklanacağını kaydeden Erişen, organizasyonun ikinci günü 7 Kasım Cuma akşamı Boztepe'de bir otelde 'Yılın Medya Mensupları'na onur ödülleri verileceğini belirtti.

 

Erişen, ayrıca toplantıya destek veren Ordu Valiliği’ne, Büyükşehir Belediyesine, Altınordu Belediyesi’ne ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.