Ordu Can Dostları İçin Buluştu

YAŞAM 05.10.2020 - 08:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1941+ kez okundu.
 

Ordu Can Dostları İçin Buluştu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili başlattığı çalışmalara destekler çığ gibi büyüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” nedeniyle düzenlediği etkinliklere ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisi oyuncuları ile vatandaşların büyük ilgi göstermesi dikkat çekti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde kurulan stantlarda, vatandaşlara hayvanlarla ilgili bilgilendirici broşür ve mama dağıtıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de katıldığı etkinliklere Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisi oyuncuları, Güzin Usta, Zeynep Koltuk, Gizem Güneş, Uğur Demirpehlivan, Merve Şen ve vatandaşlardan destek geldi. Başkan Güler’in başlattığı sahipsiz sokak hayvanlarının doğal yaşam alanlarına kavuşması, yaralı hayvanların tedavi edilmesi, terk edilen hayvanlara sahip çıkılması, hayvan barınaklarında yapılan iyileştirmeler ve hayvan ambulansı gibi uygulamaları, dizi oyuncuları ve vatandaşlardan tam not aldı.     “CAN DOSTLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”     Altınordu ilçesinde “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” nedeniyle vatandaşlarla buluşan ve bilgilendirici broşür ile hayvan maması dağıtan Başkan Güler, sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Güler, “Bugün bizim için çok anlamlı bir gün. Onlar bizim canlarımız. Şehirde onlarla birlikte yaşıyoruz. Hayatın daha güzel ve anlamlı olması için vatandaşlara bilgilendirici broşür ve mama dağıttık. Aynı zamanda övünç kaynağımız Kuzey Yıldızı oyuncularıyla birlikteyiz. Hem ilimizin tanıtımına hem de sanat zevkimizin doyuma ulaşmasında katkıları oluyor. Daha çağdaş, daha modern bir Ordu’nun oluşması için çaba gösteriyoruz” dedi.     ZEYNEP KOLTUK: “ORDU’DAKİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ GÖRÜYORUZ”     Kuzey Yıldızı Dizisi oyuncusu Zeynep Koltuk, “Sayın başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in organize ettiği herhangi bir etkinliğe gözü kapalı katılıyoruz. Çünkü yaptığı değişim, gösterdiği çaba çoğu yerden farklı olarak göze çarpıyor. Bizler de gerek ağaç dikimi olsun, gerek barınaklarla ilgili etkinliklere seve seve katılıyoruz. Kendisi halkın içinde bir başkan. O yüzden bizlerde seve seve etkinliklere katılıyoruz” diye konuştu.     GÜZİN USTA: ORDU’DA HAYVANLARA VE TEMİZLİĞİE ÇOK ÖNEM VERİLİYOR     Kuzey Yıldızı Dizisi oyuncusu Güzin Usta ise “Ben zaten Ordu’yu çok sevdim. Buraya yerleşmeyi de düşünüyorum. Böyle bir birliktelik olduktan sonra severek katılıyorum. Hayvanlara ve temizliğe çok önem veriliyor. Onun için her zaman başkanımızın yanındayım” şeklinde konuştu.     GİZEM GÜNEŞ: ORDU ÇOK TEMİZ BİR ŞEHİR     Kuzey Yıldızı Dizisi oyuncusu Gizem Güneş, “Ben de Ordu’yu çok sevdim. Çünkü gerçekten sokak hayvanlarına çok büyük değer veriliyor. Gerçekten burası çok temiz bir şehir. Ordu’da ilk dikkatimi çeken bu oldu. İstanbul’da yerde çok fazla çöp vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in çalışmalarını severek takip ediyorum” dedi.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili başlattığı çalışmalara destekler çığ gibi büyüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” nedeniyle düzenlediği etkinliklere ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisi oyuncuları ile vatandaşların büyük ilgi göstermesi dikkat çekti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde kurulan stantlarda, vatandaşlara hayvanlarla ilgili bilgilendirici broşür ve mama dağıtıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de katıldığı etkinliklere Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisi oyuncuları, Güzin Usta, Zeynep Koltuk, Gizem Güneş, Uğur Demirpehlivan, Merve Şen ve vatandaşlardan destek geldi. Başkan Güler’in başlattığı sahipsiz sokak hayvanlarının doğal yaşam alanlarına kavuşması, yaralı hayvanların tedavi edilmesi, terk edilen hayvanlara sahip çıkılması, hayvan barınaklarında yapılan iyileştirmeler ve hayvan ambulansı gibi uygulamaları, dizi oyuncuları ve vatandaşlardan tam not aldı.

 

 

“CAN DOSTLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

 

Altınordu ilçesinde “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” nedeniyle vatandaşlarla buluşan ve bilgilendirici broşür ile hayvan maması dağıtan Başkan Güler, sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Güler, “Bugün bizim için çok anlamlı bir gün. Onlar bizim canlarımız. Şehirde onlarla birlikte yaşıyoruz. Hayatın daha güzel ve anlamlı olması için vatandaşlara bilgilendirici broşür ve mama dağıttık. Aynı zamanda övünç kaynağımız Kuzey Yıldızı oyuncularıyla birlikteyiz. Hem ilimizin tanıtımına hem de sanat zevkimizin doyuma ulaşmasında katkıları oluyor. Daha çağdaş, daha modern bir Ordu’nun oluşması için çaba gösteriyoruz” dedi.

 

 

ZEYNEP KOLTUK: “ORDU’DAKİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ GÖRÜYORUZ”

 

 

Kuzey Yıldızı Dizisi oyuncusu Zeynep Koltuk, “Sayın başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in organize ettiği herhangi bir etkinliğe gözü kapalı katılıyoruz. Çünkü yaptığı değişim, gösterdiği çaba çoğu yerden farklı olarak göze çarpıyor. Bizler de gerek ağaç dikimi olsun, gerek barınaklarla ilgili etkinliklere seve seve katılıyoruz. Kendisi halkın içinde bir başkan. O yüzden bizlerde seve seve etkinliklere katılıyoruz” diye konuştu.

 

 

GÜZİN USTA: ORDU’DA HAYVANLARA VE TEMİZLİĞİE ÇOK ÖNEM VERİLİYOR

 

 

Kuzey Yıldızı Dizisi oyuncusu Güzin Usta ise “Ben zaten Ordu’yu çok sevdim. Buraya yerleşmeyi de düşünüyorum. Böyle bir birliktelik olduktan sonra severek katılıyorum. Hayvanlara ve temizliğe çok önem veriliyor. Onun için her zaman başkanımızın yanındayım” şeklinde konuştu.

 

 

GİZEM GÜNEŞ: ORDU ÇOK TEMİZ BİR ŞEHİR

 

 

Kuzey Yıldızı Dizisi oyuncusu Gizem Güneş, “Ben de Ordu’yu çok sevdim. Çünkü gerçekten sokak hayvanlarına çok büyük değer veriliyor. Gerçekten burası çok temiz bir şehir. Ordu’da ilk dikkatimi çeken bu oldu. İstanbul’da yerde çok fazla çöp vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in çalışmalarını severek takip ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.