Ordu'da 119 bin üreticiye ödeme yapılacak

BÖLGE GÜNDEMİ 19.02.2019 - 11:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2356+ kez okundu.
 

Ordu'da 119 bin üreticiye ödeme yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ocak'ta 2,3 milyar lira destek ödemesi yapıldığını belirterek, "Mart ayında da ödemelerimiz olacak" dedi. Fındık üreticilerine de ödenmesi beklenen destek ödemesinden Ordu’da 120 bin üretici yararlanıyor.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarımda destek ödemelerini Mart ayında yapacaklarını söyledi. Ocak ayında 2,3 milyar lira, eski parayla 2,3 katrilyon destek ödemelerini yaptıklarını belirten Pakdemirli, en az bu kadar daha ödeme yapacaklarını söyledi. Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, “Dün Sayın Cumhurbaşkanımız da müjdesini verdi ben de detaylarını vereceğim. Mart ayında da ödemelerimiz olacak belki bu kadar, belki biraz daha fazla onu Mart ayında açıklayalım. Şubat ayı tarımsal desteklemeler ödeme planı tüm Türkiye çapındadır bu. Alan bazlı destekler 1 katrilyon 855 milyar 977 milyon lira. Toplam 3 milyar 24 milyon 154 bin eski parayla 3 katrilyondan daha fazla bir paranın destek ödemesi olarak cebinize giriyor üretici olarak bu da hayırlı olsun.” İçlerinde Alan Bazlı Destek ödemesinin de olduğu destek ödemelerinden fındık üreticilerinin yararlanması bekleniyor. Karadeniz Bölgesinde yaklaşık 400 bin fındık üreticisi Alan Bazlı gelir desteği ödemesinden yararlanırken, Ordu’da da 19 bin 820 fındık üreticisine toplam 280 milyon lira ödenecek.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ocak'ta 2,3 milyar lira destek ödemesi yapıldığını belirterek, "Mart ayında da ödemelerimiz olacak" dedi. Fındık üreticilerine de ödenmesi beklenen destek ödemesinden Ordu’da 120 bin üretici yararlanıyor.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarımda destek ödemelerini Mart ayında yapacaklarını söyledi. Ocak ayında 2,3 milyar lira, eski parayla 2,3 katrilyon destek ödemelerini yaptıklarını belirten Pakdemirli, en az bu kadar daha ödeme yapacaklarını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, “Dün Sayın Cumhurbaşkanımız da müjdesini verdi ben de detaylarını vereceğim. Mart ayında da ödemelerimiz olacak belki bu kadar, belki biraz daha fazla onu Mart ayında açıklayalım. Şubat ayı tarımsal desteklemeler ödeme planı tüm Türkiye çapındadır bu. Alan bazlı destekler 1 katrilyon 855 milyar 977 milyon lira. Toplam 3 milyar 24 milyon 154 bin eski parayla 3 katrilyondan daha fazla bir paranın destek ödemesi olarak cebinize giriyor üretici olarak bu da hayırlı olsun.”

İçlerinde Alan Bazlı Destek ödemesinin de olduğu destek ödemelerinden fındık üreticilerinin yararlanması bekleniyor.

Karadeniz Bölgesinde yaklaşık 400 bin fındık üreticisi Alan Bazlı gelir desteği ödemesinden yararlanırken, Ordu’da da 19 bin 820 fındık üreticisine toplam 280 milyon lira ödenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.