Ordu'da Çocuk Kalp Damar Cerrahisi hizmeti veriliyor

SAĞLIK 13.11.2018 - 23:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2285+ kez okundu.
 

Ordu'da Çocuk Kalp Damar Cerrahisi hizmeti veriliyor

Ordu’da çocuk kardiyoloji dalında çocuk hastaların artık il dışına sevk edilmeden tedavilerinin Ordu’da yapıldığı açıklandı.
SB-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Ocak ayında göreve başlayan Çocuk Kardiyoloji Yan Dal Uzmanı Dr. Taner Kasar, Ordu ve çevre iller için önemli bir eksikliği giderdi. Sunulan sağlık hizmeti ile ilgili bilgi veren İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz ‘’Hastanemizde Çocuk Kardiyoloji alanında, 2018 yılı ilk 10 ayında yaklaşık 5 bin 600 çocuk yaş grubunda hastamıza hizmet verildi. 2018 yılı başında ilimize atanarak hizmet vermeye başlayan yan dal uzmanımız Taner Kasar Bey ve hastane yönetimimizin gayretleri ve özverili çalışmaları sayesinde çocuk hastalarımızın tetkik ve tedavilerini hastanemizde alabilmekteler ve çocuk hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için hastanemize yeterli sayıda Ritim Holter, Tansiyon Holter, Ekokardiyografi gibi pek çok son nesil tıbbi cihaz kazandırdık ve neticede günlük olarak yaklaşık 45-50 civarında çocuk hastamızın muayene edilmekte ve tedavileri başlanmakta ayrıca acilden gelen hastalarımız vakit kaybetmeksizin konsulte edilmekte ve ilçe hastanelerimiz hekimlerine vaka danışmanlığı yapılmakta. Aynı zamanda Giresun, Tokat, Samsun illerinden Çocuk Kardiyoloji branş ihtiyacı için Ordu’ya yönlendirilen hastalarımızın tedavileri de yapılıyor”dedi. Yanmaz, Çocuk Kalp Damar Cerrahisi uzman hekimi ve teknik donanımı konusunda da güçlendirerek büyük operasyonların da artık Ordu’da yapılacağını sözlerine ekledi.
Ordu’da çocuk kardiyoloji dalında çocuk hastaların artık il dışına sevk edilmeden tedavilerinin Ordu’da yapıldığı açıklandı.

SB-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Ocak ayında göreve başlayan Çocuk Kardiyoloji Yan Dal Uzmanı Dr. Taner Kasar, Ordu ve çevre iller için önemli bir eksikliği giderdi.

Sunulan sağlık hizmeti ile ilgili bilgi veren İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz ‘’Hastanemizde Çocuk Kardiyoloji alanında, 2018 yılı ilk 10 ayında yaklaşık 5 bin 600 çocuk yaş grubunda hastamıza hizmet verildi. 2018 yılı başında ilimize atanarak hizmet vermeye başlayan yan dal uzmanımız Taner Kasar Bey ve hastane yönetimimizin gayretleri ve özverili çalışmaları sayesinde çocuk hastalarımızın tetkik ve tedavilerini hastanemizde alabilmekteler ve çocuk hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için hastanemize yeterli sayıda Ritim Holter, Tansiyon Holter, Ekokardiyografi gibi pek çok son nesil tıbbi cihaz kazandırdık ve neticede günlük olarak yaklaşık 45-50 civarında çocuk hastamızın muayene edilmekte ve tedavileri başlanmakta ayrıca acilden gelen hastalarımız vakit kaybetmeksizin konsulte edilmekte ve ilçe hastanelerimiz hekimlerine vaka danışmanlığı yapılmakta. Aynı zamanda Giresun, Tokat, Samsun illerinden Çocuk Kardiyoloji branş ihtiyacı için Ordu’ya yönlendirilen hastalarımızın tedavileri de yapılıyor”dedi.

Yanmaz, Çocuk Kalp Damar Cerrahisi uzman hekimi ve teknik donanımı konusunda da güçlendirerek büyük operasyonların da artık Ordu’da yapılacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.