Ordu’da DEAŞ Operasyonu

ASAYİŞ 23.12.2020 - 21:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 985+ kez okundu.
 

Ordu’da DEAŞ Operasyonu

Ordu Emniyeti Altınordu ve Ünye’de DEAŞ operasyonu yaptı.
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:     İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 23.12.2020 tarihinde yapılan çalışma neticesinde; Suriye ve Irak'ta DEAŞ terör örgütü içerisinde çeşitli birimlerde görev aldığı tespit edilen Irak uyruklu şahıslara yönelik 23.12.2020 tarihinde saat 06:00 da İlimiz Altınordu ve Ünye İlçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şahıs yakalanmış, şahısların ikametinde yapılan aramalarda yabancı uyruklu şahıslar arasında para nakillerinin sağlanmasında (havale yöntemi) kullanıldığı değerlendirilen yabancı Banka Pos Cihazı ve yine yabancı şahıslara ait pasaport ile şüpheli şahıslara ait dijital malzemeler ele geçirilmiş, şahıslardan B.B.K.A. isimli şahsın sağlık problemleri sebebiyle ifadesi ikametinde alınmış, diğer şahıslara ilgili işlemler Ordu Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.     ORDU VALİLİĞİ  
Ordu Emniyeti Altınordu ve Ünye’de DEAŞ operasyonu yaptı.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

 

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 23.12.2020 tarihinde yapılan çalışma neticesinde;

Suriye ve Irak'ta DEAŞ terör örgütü içerisinde çeşitli birimlerde görev aldığı tespit edilen Irak uyruklu şahıslara yönelik 23.12.2020 tarihinde saat 06:00 da İlimiz Altınordu ve Ünye İlçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şahıs yakalanmış, şahısların ikametinde yapılan aramalarda yabancı uyruklu şahıslar arasında para nakillerinin sağlanmasında (havale yöntemi) kullanıldığı değerlendirilen yabancı Banka Pos Cihazı ve yine yabancı şahıslara ait pasaport ile şüpheli şahıslara ait dijital malzemeler ele geçirilmiş, şahıslardan B.B.K.A. isimli şahsın sağlık problemleri sebebiyle ifadesi ikametinde alınmış, diğer şahıslara ilgili işlemler Ordu Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

 

ORDU VALİLİĞİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.