Orduʹda ˮEDSˮ ile trafik kazalarının azaltılması hedefleniyor

SİYASET 21.10.2018 - 23:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1660+ kez okundu.
 

Orduʹda ˮEDSˮ ile trafik kazalarının azaltılması hedefleniyor

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken siyasi Arena ısınmaya başladı.
Seçimlere girecek olan partiler yerel yönetimler için başkan adaylarını belirlemek için çalışmalar yaparken, adayların başvuruları devam ediyor. AK Parti Genel sekreter yardımcısı, 23 ve 24 dönem Ordu milletvekili Avukat Mustafa Hamarat dün akşam gerçekleşen toplantıda uzun zamandır adının geçtiği Ordu Büyükşehir  Belediye Başkanlığı için açıklamada bulundu. AK Parti Genel sekreter yardımcısı Avukat Mustafa Hamarat İstanbul’da katıldığı toplantıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olduğunu belirterek İstanbul’daki Ordulular dan destek istedi. Uzun süredir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için kamuoyunda adı  geçen Hamarat’ın bu açıklamasının ardından,gözler önümüzdeki günlerde başkanlık niyetinde olan diğer isimlerin adaylıklarını açıklamalarına çevrildi.
31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken siyasi Arena ısınmaya başladı.

Seçimlere girecek olan partiler yerel yönetimler için başkan adaylarını belirlemek için çalışmalar yaparken, adayların başvuruları devam ediyor.

AK Parti Genel sekreter yardımcısı, 23 ve 24 dönem Ordu milletvekili Avukat Mustafa Hamarat dün akşam gerçekleşen toplantıda uzun zamandır adının geçtiği Ordu Büyükşehir  Belediye Başkanlığı için açıklamada bulundu.

AK Parti Genel sekreter yardımcısı Avukat Mustafa Hamarat İstanbul’da katıldığı toplantıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olduğunu belirterek İstanbul’daki Ordulular dan destek istedi.

Uzun süredir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için kamuoyunda adı  geçen Hamarat’ın bu açıklamasının ardından,gözler önümüzdeki günlerde başkanlık niyetinde olan diğer isimlerin adaylıklarını açıklamalarına çevrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.