Ordu’da Fındığın Kilogram Fiyatı Yükseldi

EKONOMİ 22.02.2019 - 11:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2337+ kez okundu.
 

Ordu’da Fındığın Kilogram Fiyatı Yükseldi

Bu sezon Ordu’da ilk defa fındık fiyatı 14,75 lirayı gördü. Ordu’da 50 randımanlı kabuklu fındığın kilogram fiyatı 14,75 liraya çıktı.
Fiyat artışı, Ordu Ticaret Borsasının bilgilendirme tabelasına da yansıdı.   Serbest piyasada bir aydır 14 liradan işlem gören fındığın kilogram fiyatı 75 kuruş arttı. Kamuoyunda beklenti  bu rakamın daha da artması yönünde olurken, üreticilerin elinde az miktarda fındık kaldığına unutmamak gerek. Deposunda ürünü olan üreticiler açısından bu fiyat oldukça sevindirici ama önemli olan bu fiyatın yeni sezona kadar korunması yönünde sektörde beklenti var .
Bu sezon Ordu’da ilk defa fındık fiyatı 14,75 lirayı gördü. Ordu’da 50 randımanlı kabuklu fındığın kilogram fiyatı 14,75 liraya çıktı.

Fiyat artışı, Ordu Ticaret Borsasının bilgilendirme tabelasına da yansıdı.

 

Serbest piyasada bir aydır 14 liradan işlem gören fındığın kilogram fiyatı 75 kuruş arttı.

Kamuoyunda beklenti  bu rakamın daha da artması yönünde olurken, üreticilerin elinde az miktarda fındık kaldığına unutmamak gerek.

Deposunda ürünü olan üreticiler açısından bu fiyat oldukça sevindirici ama önemli olan bu fiyatın yeni sezona kadar korunması yönünde sektörde beklenti var .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.