“Ordu’da hizmetler aksamayacak"

BÖLGE GÜNDEMİ 09.10.2018 - 21:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1736+ kez okundu.
 

“Ordu’da hizmetler aksamayacak"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hizmetlerin aksamadan devam edeceğini söyledi.
Başkan Engin Tekintaş, OSKİ Genel Müdürlüğünün koordinasyon toplantısına katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. OSKİ Genel Müdürlüğü Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Genel Müdür Fatih Yürük, Genel Müdür Yardımcısı Cem Ertan ile daire başkanları, şube müdürleri ve ilçe şefleri katıldı. OSKİ'nin faaliyetlerinin anlatıldığı toplantıda yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar da değerlendirildi. Başkan Tekintaş, millet adına alınan görevin en iyi şekilde yerine getirilmesi gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Hizmetleri aksatmadan sürdürmeliyiz. Yatırımları planlı bir şekilde, zamanında ve hızlı bir şekilde hayata geçirirsek inanıyorum ki yapmış olduğumuz çalışmalar millet nezdinde takdir edilecektir. Bu süreçte hepinize önemli görevler düşmektedir. Özellikle ilçe şeflerimiz ve ilçe şube müdürlerimiz doğru iş planlaması ile yoğun bir mesai harcayarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını cevap vermeliler."
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hizmetlerin aksamadan devam edeceğini söyledi.

Başkan Engin Tekintaş, OSKİ Genel Müdürlüğünün koordinasyon toplantısına katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

OSKİ Genel Müdürlüğü Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Genel Müdür Fatih Yürük, Genel Müdür Yardımcısı Cem Ertan ile daire başkanları, şube müdürleri ve ilçe şefleri katıldı.

OSKİ'nin faaliyetlerinin anlatıldığı toplantıda yapılacak projelerle ilgili planlamalar ve yatırımlar da değerlendirildi.

Başkan Tekintaş, millet adına alınan görevin en iyi şekilde yerine getirilmesi gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Hizmetleri aksatmadan sürdürmeliyiz. Yatırımları planlı bir şekilde, zamanında ve hızlı bir şekilde hayata geçirirsek inanıyorum ki yapmış olduğumuz çalışmalar millet nezdinde takdir edilecektir. Bu süreçte hepinize önemli görevler düşmektedir. Özellikle ilçe şeflerimiz ve ilçe şube müdürlerimiz doğru iş planlaması ile yoğun bir mesai harcayarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını cevap vermeliler."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.