Ordu'da iki mahallede Corona karantinası

BÖLGE GÜNDEMİ 15.03.2021 - 23:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2682+ kez okundu.
 

Ordu'da iki mahallede Corona karantinası

Ordu’da corona nedeniyle 2 mahalle karantinaya alındı. Kabataş Kuzköy ve Beylerli Mahallerinde üst üste corona vakası görülmesi üzerine Ordu Valiliği harekete geçti.
    Ordu İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile iki mahallede karantina uygulanmasına karar verildi. Valilikten konuya ilişkin şu açıklama yapıldı;   “ Ordu İli Kabataş İlçesi Beylerli ve Kuzköy  Mahalleleri’nde çeşitli sebeplerle yapılan testler sonucunda Koronavirüs vakalarının tespit edilmesi, olası vaka ve bunların temaslıları sonucu ev karantinasında bulunan kişiler bulunduğu tespit edilmiştir. Bu kapsamda Koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla; Ordu Ġli Kabataş ilçesi Beylerli ve Kuzköy Mahalleleri 15.03.2021 tarihi saat 18.30’dan itibaren ikinci değerlendirmeye kadar karantina kararı alınmasına, söz konusu mevkii ile olan giriş çıkışların kapatılmasına karar verilmiştir”
Ordu’da corona nedeniyle 2 mahalle karantinaya alındı. Kabataş Kuzköy ve Beylerli Mahallerinde üst üste corona vakası görülmesi üzerine Ordu Valiliği harekete geçti.

 

 


Ordu İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile iki mahallede karantina uygulanmasına karar verildi. Valilikten konuya ilişkin şu açıklama yapıldı;

 


“ Ordu İli Kabataş İlçesi Beylerli ve Kuzköy  Mahalleleri’nde çeşitli sebeplerle yapılan testler sonucunda Koronavirüs vakalarının tespit edilmesi, olası vaka ve bunların temaslıları sonucu ev karantinasında bulunan kişiler bulunduğu tespit edilmiştir. Bu kapsamda Koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla; Ordu Ġli Kabataş ilçesi Beylerli ve Kuzköy Mahalleleri 15.03.2021 tarihi saat 18.30’dan itibaren ikinci değerlendirmeye kadar karantina kararı alınmasına, söz konusu mevkii ile olan giriş çıkışların kapatılmasına karar verilmiştir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.