|
||
Ordu’da Kaçak telefon operasyonu | ||
Ordu’da yapılan operasyonda piyasa değeri 1.7 Milyon lira değerinde kaçak telefon ve emtia ele geçirildi. | ||
ASAYİŞ Haberi | ||
![]() |
||
|
||
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:
Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesiyle, İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından telefon ve emtia kaçakçılığının men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; Ordu merkezli İstanbul, Gaziantep, Samsun ve Giresun illerinde, 69 şüpheliye ait 79 işyeri ve depoda, 65 ekip ve 265 personelin katılımıyla 02.02.2021 günü saat: 07.00'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir.
Operasyon kapsamında, Altınordu, Fatsa, Ünye, Kumru, Korgan, Çatalpınar, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy, Kabataş, Aybastı, Perşembe ve Çaybaşı ilçelerinde şüphelilere ait işyerlerinde, İlçe Emniyet Müdürlükleri/Amirlikleri ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün desteğiyle arama gerçekleştirilmiştir.
Gerçekleştirilen aramalarda çok sayıda kaçak telefon ve emtiaya el konulmuştur. El konulan telefon ve emtianın tahmini piyasa değerinin 1.7 Milyon (birmilyonyediyüzbin) TL olduğu tespit edilmiştir.
EL KONULAN KAÇAK EŞYALAR
69 Şüpheli hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten adli işlem yapılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
|
||
|
||
Etiketler: Ordu’da, Kaçak, telefon, operasyonu, |
|