Ordu’da Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonu: 7 Tutuklama

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 20.05.2019 - 11:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1971+ kez okundu.
 

Ordu’da Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonu: 7 Tutuklama

Ordu İl Jandarma Komutanlığı kaçakçılık ve uyuşturucu olayları ile mücadele faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.
Ordu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Aybastı’da 14 Mayıs 2019 salı günü operasyon gerçekleşti.   Ordu İl Jandarma Komutanlığı KOM.Şb.Md.lüğü, Aybastı, Fatsa, Gölköy, Kabataş, Kumru, Çamaş İlçe Jandarma Komutanlıkları ve Fatsa Komando Tabur Komutanlığı ekiplerince eş zamanlı olarak 9 şüpheli şahsa ait araç, ev ve eklentileri ile iş yerinde arama yapıldı. Yapılan arama neticesinde 152 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi, 32 adet uyuşturucu hap, 4 adet faturasız kurusıkı tabanca, 16 adet kurusıkı tabanca fişeği, 3 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ile 150 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olay ile ilgili 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup, 1 şüpheli şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 7 şüpheli şahıs ise çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklandı.
Ordu İl Jandarma Komutanlığı kaçakçılık ve uyuşturucu olayları ile mücadele faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Aybastı’da 14 Mayıs 2019 salı günü operasyon gerçekleşti.

 

Ordu İl Jandarma Komutanlığı KOM.Şb.Md.lüğü, Aybastı, Fatsa, Gölköy, Kabataş, Kumru, Çamaş İlçe Jandarma Komutanlıkları ve Fatsa Komando Tabur Komutanlığı ekiplerince eş zamanlı olarak 9 şüpheli şahsa ait araç, ev ve eklentileri ile iş yerinde arama yapıldı.

Yapılan arama neticesinde 152 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi, 32 adet uyuşturucu hap, 4 adet faturasız kurusıkı tabanca, 16 adet kurusıkı tabanca fişeği, 3 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ile 150 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olay ile ilgili 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup, 1 şüpheli şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 7 şüpheli şahıs ise çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.