Ordu'da mobil sağlık tarama aracı hizmete başladı

SAĞLIK 16.01.2020 - 22:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2281+ kez okundu.
 

Ordu'da mobil sağlık tarama aracı hizmete başladı

Altınordu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve hastaneye ulaşımda zorluk çeken vatandaşlar ile mevsimlik tarım işçilerine hizmet verecek olan Mobil Sağlık Tarama Aracı Altınordu’lulara hizmet vermeye başlıyor.
  Belediyecilik alanında birçok çalışmayı hayata geçiren Altınordu Belediyesi, sosyal yönlü projeleri ve ‘İnsana Hizmet Ve Hürmet Eden Belediyecilik’ düşüncesine yakışan hizmetleri bir bir uygulamaya koyuyor. 92 MAHALLEDE HİZMET VERECEK Bu kapsamda ilçenin 92 mahallesinde hastaneye ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlar ile mevsimlik tarım işçilerinin sağlık taramalarının yapılabilmesi için proje geliştiren ve bu projeyi Japonya Büyükelçiliği Yerel Yönetimler Hibe Programı’na sunan Altınordu Belediyesi projenin onaylanması ile Mobil Sağlık Tarama Aracı’nın Altınordu’ya kazandırılmasını sağladı. MUAYENEHANE KONFORUNDA OLACAK Röntgen ve ultrason cihazından EKG cihazına kadar son sistem teknoloji ile donatılan ve bir muayenehane konforunda hizmet verecek olan araç, gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından Altınordu'luların hizmetine girecek. Ordu İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde yapılacak olan sağlık taramaları ile hastaneye ulaşmakta zorluk çeken vatandaşların tedavi edilmesi ve hastalıkların erken teşhisi sağlanacak. DEMİRALP: “AYRIM YAPMAKSIZIN TÜM VATANDAŞLARA HİZMET VERECEK” Altınordu’ya kazandırılan ‘Mobil Sağlık Tarama Aracı’ ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Demiralp, ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışını yansıtan bir hizmeti daha Altınordu’ya kazandırdıklarını söyledi. Ordu İl Sağlık Müdürlüğü personeli ile ilçenin 92 mahallesindeki tüm vatandaşlara hizmet vereceklerini ifade eden Demiralp, aracın ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e ve Japonya Büyükelçiliği’ne teşekkürlerini iletti.
Altınordu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve hastaneye ulaşımda zorluk çeken vatandaşlar ile mevsimlik tarım işçilerine hizmet verecek olan Mobil Sağlık Tarama Aracı Altınordu’lulara hizmet vermeye başlıyor.

 

Belediyecilik alanında birçok çalışmayı hayata geçiren Altınordu Belediyesi, sosyal yönlü projeleri ve ‘İnsana Hizmet Ve Hürmet Eden Belediyecilik’ düşüncesine yakışan hizmetleri bir bir uygulamaya koyuyor.

92 MAHALLEDE HİZMET VERECEK

Bu kapsamda ilçenin 92 mahallesinde hastaneye ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlar ile mevsimlik tarım işçilerinin sağlık taramalarının yapılabilmesi için proje geliştiren ve bu projeyi Japonya Büyükelçiliği Yerel Yönetimler Hibe Programı’na sunan Altınordu Belediyesi projenin onaylanması ile Mobil Sağlık Tarama Aracı’nın Altınordu’ya kazandırılmasını sağladı.

MUAYENEHANE KONFORUNDA OLACAK

Röntgen ve ultrason cihazından EKG cihazına kadar son sistem teknoloji ile donatılan ve bir muayenehane konforunda hizmet verecek olan araç, gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından Altınordu'luların hizmetine girecek. Ordu İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde yapılacak olan sağlık taramaları ile hastaneye ulaşmakta zorluk çeken vatandaşların tedavi edilmesi ve hastalıkların erken teşhisi sağlanacak.

DEMİRALP: “AYRIM YAPMAKSIZIN TÜM VATANDAŞLARA HİZMET VERECEK”

Altınordu’ya kazandırılan ‘Mobil Sağlık Tarama Aracı’ ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Demiralp, ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışını yansıtan bir hizmeti daha Altınordu’ya kazandırdıklarını söyledi. Ordu İl Sağlık Müdürlüğü personeli ile ilçenin 92 mahallesindeki tüm vatandaşlara hizmet vereceklerini ifade eden Demiralp, aracın ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e ve Japonya Büyükelçiliği’ne teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.