Ordu'da Sağanak Yağış Bekleniyor

BÖLGE GÜNDEMİ 09.09.2020 - 10:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1298+ kez okundu.
 

Ordu'da Sağanak Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün bölgemize sağanak yağış beklendiğini açıklayarak vatandaşları uyardı
09.09.2020 Çarşamba günü sabah saatlerinden gece saatlerine kadar İlimiz çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), iç kesimlerde ise yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım,heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün bölgemize sağanak yağış beklendiğini açıklayarak vatandaşları uyardı

09.09.2020 Çarşamba günü sabah saatlerinden gece saatlerine kadar İlimiz çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), iç kesimlerde ise yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir.

Yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım,heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.