Ordu’da Sahte Maskeye Geçit Yok

ASAYİŞ 02.04.2020 - 09:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1709+ kez okundu.
 

Ordu’da Sahte Maskeye Geçit Yok

Fatsa'da Sahte Maske Ele Geçirildi
Dünya genelinde Koronavirüs (COVID – 19) salgını nedeniyle tıbbi maske kullanımının artması ile birlikte merdiven altı tabir edilen ve Sağlık Bakanlığı onayı alınmaksızın üretimi yapılan ürünlerin piyasaya sürülmesinin engellenmesi ile halk sağlığına zarar veren ve vatandaşlarımızın hassasiyetlerini istismar ederek haksız kazanç elde eden kişilerin tespit edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İlimiz Fatsa ilçesi Kurtuluş mahallesinde faaliyet gösteren 1 işyerinde yapılan aramada halk sağlığını tehdit eden, yetkili mercilerden izin almaksızın üretildiği ve stoklandığı tespit edilen 90.000 adet tıbbi koruyucu maske ele geçirilmiştir. Ele geçirilen koruyucu maskeler Fatsa İlçe Sağlık Müdürlüğüne teslim edilerek, yakalanan 1 şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Fatsa'da Sahte Maske Ele Geçirildi

Dünya genelinde Koronavirüs (COVID – 19) salgını nedeniyle tıbbi maske kullanımının artması ile birlikte merdiven altı tabir edilen ve Sağlık Bakanlığı onayı alınmaksızın üretimi yapılan ürünlerin piyasaya sürülmesinin engellenmesi ile halk sağlığına zarar veren ve vatandaşlarımızın hassasiyetlerini istismar ederek haksız kazanç elde eden kişilerin tespit edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İlimiz Fatsa ilçesi Kurtuluş mahallesinde faaliyet gösteren 1 işyerinde yapılan aramada halk sağlığını tehdit eden, yetkili mercilerden izin almaksızın üretildiği ve stoklandığı tespit edilen 90.000 adet tıbbi koruyucu maske ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen koruyucu maskeler Fatsa İlçe Sağlık Müdürlüğüne teslim edilerek, yakalanan 1 şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.