“Ordu’da Sonbahar” Sergisi Kapılarını Açtı

SANAT 28.11.2018 - 11:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1189+ kez okundu.
 

“Ordu’da Sonbahar” Sergisi Kapılarını Açtı

“Ordu’da Sonbahar” fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Ek Hizmet Binası’nda yapılan açılışta İlhan Türkmen, Erdal Baykara, Hamdi Demetgül, Esra Şenocak ve Mehmet Şenocak’ın fotoğrafları sergilendi.   Ordu’da Sonbahar isimli fotoğraf sergisi açılışına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Sezgül, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit ve vatandaşlar katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş şunları ifade etti; “Ordu’da Sonbahar isimli sergimiz Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneğinin Büyükşehir Belediyesiyle iş birliği içerisinde şehrimizin 4 mevsim fotoğraflandığı bir ortamda çıkan sonucun sizlere sunumudur. Buradaki 40 eser Ordu’nun farklı yerlerinden sonbaharı yaşayış biçimimiz sizlere gösteriliyor. Sergimizde turizm mekanları, özel mekanlar, bizi geçmişe taşıyan çeşitli fotoğraflar var. Yaklaşık 1000’e yakın eserden çok titiz bir çalışmayla 40 tane eser seçildi ve bu fotoğraflar bizim arşivimizde bulunacaktır. Bu şekilde sergiler yaparak şehirlerimizi kültürle, sanatla, sosyal hayatla buluşturmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.
“Ordu’da Sonbahar” fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Ek Hizmet Binası’nda yapılan açılışta İlhan Türkmen, Erdal Baykara, Hamdi Demetgül, Esra Şenocak ve Mehmet Şenocak’ın fotoğrafları sergilendi.

 

Ordu’da Sonbahar isimli fotoğraf sergisi açılışına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Sezgül, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş şunları ifade etti; “Ordu’da Sonbahar isimli sergimiz Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneğinin Büyükşehir Belediyesiyle iş birliği içerisinde şehrimizin 4 mevsim fotoğraflandığı bir ortamda çıkan sonucun sizlere sunumudur. Buradaki 40 eser Ordu’nun farklı yerlerinden sonbaharı yaşayış biçimimiz sizlere gösteriliyor. Sergimizde turizm mekanları, özel mekanlar, bizi geçmişe taşıyan çeşitli fotoğraflar var. Yaklaşık 1000’e yakın eserden çok titiz bir çalışmayla 40 tane eser seçildi ve bu fotoğraflar bizim arşivimizde bulunacaktır. Bu şekilde sergiler yaparak şehirlerimizi kültürle, sanatla, sosyal hayatla buluşturmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.