Ordu’da Uyuşturucu ile mücadele devam ediyor.

ASAYİŞ 03.11.2020 - 08:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1946+ kez okundu.
 

Ordu’da Uyuşturucu ile mücadele devam ediyor.

Ordu Valiliğinin konu ile ilgili yaptığı açıklama şöyle:
26.10.2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (2) adet ecstasy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.                  27.10.2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.                28.10.2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları üzerine şüpheli (2) şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı dolayı adli işlem yapılmıştır.               28.10.2020 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.               29.10.2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada 2 kilo 900 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.                      31.10.2020 tarihinde şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.              01.11.2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (4) gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.                 Kamuoyuna saygı ile duyurulur.                                                                                       ORDU VALİLİĞİ  
Ordu Valiliğinin konu ile ilgili yaptığı açıklama şöyle:

26.10.2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (2) adet ecstasy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

               27.10.2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

             28.10.2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları üzerine şüpheli (2) şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

            28.10.2020 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

            29.10.2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada 2 kilo 900 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.  

       

           31.10.2020 tarihinde şüpheli bir şahıs hakkında uyuşturucu kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

           01.11.2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (4) gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

 

 

            Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

 

                                                                                  ORDU VALİLİĞİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.