Ordu Emniyet Müdürü Görevine Başladı

BÖLGE GÜNDEMİ 29.09.2019 - 17:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2021+ kez okundu.
 

Ordu Emniyet Müdürü Görevine Başladı

mniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ordu Emniyet Müdürlüğü görevine atanan eski Tunceli Emniyet Müdürü Doğu Ateş, görevi eski Müdür Mehmet Erduğan’dan devraldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Emniyet Müdürleri Kararnamesi, Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda karara göre, boşta bulunan 4 emniyet müdür yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin ise emniyet müdürleri değiştirildi. 17 müdürün merkeze çekildiği kararnamede, 14 ilin emniyet müdürü polis başmüfettişliğine getirildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararname kapsamında Ordu’ya atanan eski Tunceli Emniyet Müdürü Doğu Ateş Ordu’ya atanırken, eski Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ise Tekirdağ’a tayin oldu. Ordu İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim ve uğurlama töreninde yeni Emniyet Müdürü Doğu Ateş için karşılama programı düzenlenirken, eski Müdür Mehmet Erduğan da teşkilat mensupları tarafından yeni görev yerine uğurlandı. Ordu Valisi Seddar Yavuz Eski Müdür Erduğan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken yeni Müdür Ateş’e başarılar diledi.
mniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ordu Emniyet Müdürlüğü görevine atanan eski Tunceli Emniyet Müdürü Doğu Ateş, görevi eski Müdür Mehmet Erduğan’dan devraldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Emniyet Müdürleri Kararnamesi, Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda karara göre, boşta bulunan 4 emniyet müdür yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin ise emniyet müdürleri değiştirildi. 17 müdürün merkeze çekildiği kararnamede, 14 ilin emniyet müdürü polis başmüfettişliğine getirildi.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararname kapsamında Ordu’ya atanan eski Tunceli Emniyet Müdürü Doğu Ateş Ordu’ya atanırken, eski Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ise Tekirdağ’a tayin oldu. Ordu İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim ve uğurlama töreninde yeni Emniyet Müdürü Doğu Ateş için karşılama programı düzenlenirken, eski Müdür Mehmet Erduğan da teşkilat mensupları tarafından yeni görev yerine uğurlandı.

Ordu Valisi Seddar Yavuz Eski Müdür Erduğan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken yeni Müdür Ateş’e başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.