Ordu’nun Yöresel Ürünleri 81 İle Pazarlanıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 28.03.2021 - 00:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1902+ kez okundu.
 

Ordu’nun Yöresel Ürünleri 81 İle Pazarlanıyor

Ordu’da kırsal alanda üretilen yöresel ürünleri aracısız vatandaşlarla buluşturan ORTAR A.Ş. E-ticaret uygulaması ile 81 ile ürün pazarlıyor.
Nitelikli tarım projelerine ağırlık veren, yörede üretilen ürünlerin alım-satım ve pazarlamasını yapmak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kurulan ORTAR A.Ş. yöresel ürün satış noktalarını sanal ortama taşıdı. Ordu’da yetiştirilen 50’’yi aşkın ürün kurulan sanal satış mağazaları ile Türkiye pazarındaki yerini aldı.   5 BİN SİPARİŞ VERİLDİ Kurulduğu günden bu yana Ordu’da üretilen ürünler ile Gülyalı Çikolata Park’ta üretilen Kybele çikolatalarının 81 ile pazarlanmasının sağlandığı www.orduorganik.com, www.kybelecikolata.com, www.orduorganikpazar.com, facebookshop ve instagramshop sanal mağazalarına ilgi yoğun oldu. Üreticilerden aracı olmadan alınan ürünlerin pazarlandığı mağazaları kısa süre içerisinde 10 bini aşkın kişi ziyaret etti. Ordu’nun yöresel ürünlerine ilginin arttığı sanal mağazalardan yapılan 5 bin siparişle 200 bin TL gelir elde edildi.   ORDULU ÜRETİCİLER KAZANIYOR www.orduorganik.com ve www.orduorganikpazar.com sanal mağazalarından yapılan satışları değerlendiren ORTAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser, Ordu’nun yöresel ürünlerinin Türkiye geneline satıldığını söyledi.   Sanal mağazalar üzerinden satışı yapılan ürünlerle Ordulu üreticilere ek gelir kazandırdıklarını da ifade eden Eser, “İlimizde yetişen 50’yi aşkın ürünü oluşturduğumuz satış noktaları ve kısa süre önce hayata geçirdiğimiz sanal mağazalar aracılığı ile alıcılara ulaştırıyoruz. ORTAR A.Ş. olarak üreticilerimizden tedarik ettiğimiz ürünleri www.orduorganik.com, www.kybelecikolata.com ve www.orduorganikpazar.com sanal mağazalar aracılığı ile satışa sunuyoruz. Yöresel ürünlerimiz tüm Türkiye’nin beğenisine sunduğumuz facebook ve instagram sayfaları dahil olmak üzere sanal mağazalarımızı bugüne kadar 10 bini aşkın kişi ziyaret etti. Yapılan 5 bin ürün siparişi ile 200 bin TL gelir elde edildi. Bu sayede hem yöresel ürünlerimizin satışını artırdık, hem de üreticilerimize ek gelir sağladık. Sanal mağazalar üzerinden pazarladığımız ürünlerimizi 3 gün içerisinde alıcılarımıza ulaştırarak memnuniyet oranımızı da artırmış olduk. Ayrıca ORTAR A.Ş’nin bünyesinde yer alan tüm ürünler Türkiye'nin tüm popüler alışveriş sitelerinde kendi adına açtığı sanal mağazalarda da yer alıyor” dedi.   BÖLGEYE HİTAP ETMEK İSTİYORUZ Sanal mağaza satışlarının kapsamını genişletmek istediklerini belirten Eser, “İlerleyen süreçte ilimiz başta olmak üzere bölgemizde üretilen ürünleri E-İhracatını yaparak hem ülkemize döviz girdisi sağlamayı hem de üreticilerimize sağladığımız ekonomik girdiyi daha da artırmak istiyoruz” diye konuştu.  
Ordu’da kırsal alanda üretilen yöresel ürünleri aracısız vatandaşlarla buluşturan ORTAR A.Ş. E-ticaret uygulaması ile 81 ile ürün pazarlıyor.

Nitelikli tarım projelerine ağırlık veren, yörede üretilen ürünlerin alım-satım ve pazarlamasını yapmak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kurulan ORTAR A.Ş. yöresel ürün satış noktalarını sanal ortama taşıdı. Ordu’da yetiştirilen 50’’yi aşkın ürün kurulan sanal satış mağazaları ile Türkiye pazarındaki yerini aldı.

 

5 BİN SİPARİŞ VERİLDİ

Kurulduğu günden bu yana Ordu’da üretilen ürünler ile Gülyalı Çikolata Park’ta üretilen Kybele çikolatalarının 81 ile pazarlanmasının sağlandığı www.orduorganik.com, www.kybelecikolata.com, www.orduorganikpazar.com, facebookshop ve instagramshop sanal mağazalarına ilgi yoğun oldu. Üreticilerden aracı olmadan alınan ürünlerin pazarlandığı mağazaları kısa süre içerisinde 10 bini aşkın kişi ziyaret etti. Ordu’nun yöresel ürünlerine ilginin arttığı sanal mağazalardan yapılan 5 bin siparişle 200 bin TL gelir elde edildi.

 

ORDULU ÜRETİCİLER KAZANIYOR

www.orduorganik.com ve www.orduorganikpazar.com sanal mağazalarından yapılan satışları değerlendiren ORTAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser, Ordu’nun yöresel ürünlerinin Türkiye geneline satıldığını söyledi.

 

Sanal mağazalar üzerinden satışı yapılan ürünlerle Ordulu üreticilere ek gelir kazandırdıklarını da ifade eden Eser, “İlimizde yetişen 50’yi aşkın ürünü oluşturduğumuz satış noktaları ve kısa süre önce hayata geçirdiğimiz sanal mağazalar aracılığı ile alıcılara ulaştırıyoruz. ORTAR A.Ş. olarak üreticilerimizden tedarik ettiğimiz ürünleri www.orduorganik.com, www.kybelecikolata.com ve www.orduorganikpazar.com sanal mağazalar aracılığı ile satışa sunuyoruz. Yöresel ürünlerimiz tüm Türkiye’nin beğenisine sunduğumuz facebook ve instagram sayfaları dahil olmak üzere sanal mağazalarımızı bugüne kadar 10 bini aşkın kişi ziyaret etti. Yapılan 5 bin ürün siparişi ile 200 bin TL gelir elde edildi. Bu sayede hem yöresel ürünlerimizin satışını artırdık, hem de üreticilerimize ek gelir sağladık. Sanal mağazalar üzerinden pazarladığımız ürünlerimizi 3 gün içerisinde alıcılarımıza ulaştırarak memnuniyet oranımızı da artırmış olduk. Ayrıca ORTAR A.Ş’nin bünyesinde yer alan tüm ürünler Türkiye'nin tüm popüler alışveriş sitelerinde kendi adına açtığı sanal mağazalarda da yer alıyor” dedi.

 

BÖLGEYE HİTAP ETMEK İSTİYORUZ

Sanal mağaza satışlarının kapsamını genişletmek istediklerini belirten Eser, “İlerleyen süreçte ilimiz başta olmak üzere bölgemizde üretilen ürünleri E-İhracatını yaparak hem ülkemize döviz girdisi sağlamayı hem de üreticilerimize sağladığımız ekonomik girdiyi daha da artırmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.