Ordu'nun Yüksekleri Beyaza Büründü!

YAŞAM (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 23.04.2020 - 19:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2577+ kez okundu.
 

Ordu'nun Yüksekleri Beyaza Büründü!

Bahar mevsiminin ortalarında olduğumuz bu günlerde Ordu’nun yüksek rakımlı bölgelerinde yaşayanlar, sabah kalktıklarında kar sürpriziyle karşılaştılar.
22 Nisan’da ar manzaraları. Bahar mevsiminin ortasında olduğumuz bugünlerde Ordu'nun yüksek kesimli ilçeleri ve yaylalarında yaşayanlar, sabah kalktıklarında yağan kar manzarasıyla karşı karşıya kaldılar.   Ordu'da sahil kesimlerinde sağanak yağmur etkili olurken, Gölköy, Gürgentepe, Aybastı ve Kabadüz gibi yüksek rakımlı ilçelerde kar yağışı hafifte olsa devam ediyor. Bin 500 rakımlı Perşembe Yaylası 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası gibi doğa harikası yerlerde ortaya kartpostallık görüntüler oluştu.   Öte yandan fındık yapraklarının açtığı ve doğumun başladığı bugünlerde yağan kar üreticiyi tedirgin ediyor. Üreticiler, bu mevsimde yağan kar yağışıyla birlikte hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredecek olması nedeniyle zirai don tehlikesiyle karşılaşmaktan tedirginlik duyuyorlar.
Bahar mevsiminin ortalarında olduğumuz bu günlerde Ordu’nun yüksek rakımlı bölgelerinde yaşayanlar, sabah kalktıklarında kar sürpriziyle karşılaştılar.

22 Nisan’da ar manzaraları. Bahar mevsiminin ortasında olduğumuz bugünlerde Ordu'nun yüksek kesimli ilçeleri ve yaylalarında yaşayanlar, sabah kalktıklarında yağan kar manzarasıyla karşı karşıya kaldılar.

 

Ordu'da sahil kesimlerinde sağanak yağmur etkili olurken, Gölköy, Gürgentepe, Aybastı ve Kabadüz gibi yüksek rakımlı ilçelerde kar yağışı hafifte olsa devam ediyor. Bin 500 rakımlı Perşembe Yaylası 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası gibi doğa harikası yerlerde ortaya kartpostallık görüntüler oluştu.

 

Öte yandan fındık yapraklarının açtığı ve doğumun başladığı bugünlerde yağan kar üreticiyi tedirgin ediyor. Üreticiler, bu mevsimde yağan kar yağışıyla birlikte hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredecek olması nedeniyle zirai don tehlikesiyle karşılaşmaktan tedirginlik duyuyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.