Ordu payını aldı!

SİYASET 07.11.2018 - 21:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1985+ kez okundu.
 

Ordu payını aldı!

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “AK Parti yeni Türkiye inşa ederken, aynı paralelde biz de yeni Ordunun inşasını başlattık. Türkiye’nin her yeri nakış nakış hizmet ağı ile donatılırken, Ordu ilimiz de bu hizmetten önemli ölçüde payını aldı” dedi.
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti’nin kesintisiz 16 yıldır iktidarda bulunduğunu ifade ederek, demokratik şartlarda bu kadar uzun süre iktidarda kalıp oyunu artıran başka bir partinin Türkiye’de olmadığını söyledi. AK Parti’nin Türkiye siyaseti açısından istisnai bir parti olma özelliği taşıdığını kaydeden Tomakin, “14 Ağustos 2001’de tabelasını milletin astığı ve özünü milletten alan AK Parti, 3 Kasım 2002’den bu yana milletimizin desteği ile girdiği her seçimi kazanmış, kazandığı ilk seçimden bugüne oylarını ilk aldığı oy oranın altına hiç düşmedi. Yapılan referandumlar, yerel ve genel seçimlerin tümünü kazanmasının yanında, en yakın rakibine her seçimde önemli fark atmıştır” diye konuştu.   Hizmetler yapılmaya devam ediyor 3 Kasım 2002’den sonra Türkiye’de yapılan sessiz devrimden Ordu’nun da fazlası ile nasibini aldığını belirten Tomakin, “AK Parti yeni Türkiye inşa ederken, aynı paralelde biz de yeni Ordu’nun inşasını başlattık. Türkiye’nin her yeri nakış nakış hizmet ağı ile donatılırken, Ordu ilimiz de bu hizmetten önemli ölçüde payını aldı. Saymakla bitiremeyeceğimiz Ordu’ya yapılan yatırım ve hizmetlerin rakamsal boyutu 20 katrilyondur. Ordu’ya 16 yılda devasa yatırımlar yapılmış ve hizmetler aksatılmadan yapılmaya devam etmektedir” ifadelerinde bulundu.   3 Kasım 2002 değişimin miladıdır Tomakin konuşmasını şöyle sürdürdü: “16 yıldır millete hizmetkâr olma şiarı ile Türkiye’yi şahlandıran AK Parti, milletten aldığı yetki ile bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada milletimizin teveccühü ile hizmetlerine devam edecek. İktidarı devraldığımızda kişi başı 2000 bin dolar olan gelirimiz bugün 10 bin dolar seviyesinde, AK Parti, iktidara gelişinden kısa bir zaman sonra tüm Türkiye’de hızla yürüttüğü çalışmalar ile refah seviyesini yükseltti. Dünyanın en büyük havalimanı, dünyanın en uzun köprüleri, 2023’de dünyanın en zengin onuncu ekonomisi, savunma sanayisi dünya ile yarışan, bölgesinde lider, dünyada söz sahibi bir Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ete kemiğe bürünmüştür.”
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “AK Parti yeni Türkiye inşa ederken, aynı paralelde biz de yeni Ordunun inşasını başlattık. Türkiye’nin her yeri nakış nakış hizmet ağı ile donatılırken, Ordu ilimiz de bu hizmetten önemli ölçüde payını aldı” dedi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti’nin kesintisiz 16 yıldır iktidarda bulunduğunu ifade ederek, demokratik şartlarda bu kadar uzun süre iktidarda kalıp oyunu artıran başka bir partinin Türkiye’de olmadığını söyledi. AK Parti’nin Türkiye siyaseti açısından istisnai bir parti olma özelliği taşıdığını kaydeden Tomakin, “14 Ağustos 2001’de tabelasını milletin astığı ve özünü milletten alan AK Parti, 3 Kasım 2002’den bu yana milletimizin desteği ile girdiği her seçimi kazanmış, kazandığı ilk seçimden bugüne oylarını ilk aldığı oy oranın altına hiç düşmedi. Yapılan referandumlar, yerel ve genel seçimlerin tümünü kazanmasının yanında, en yakın rakibine her seçimde önemli fark atmıştır” diye konuştu.

 

Hizmetler yapılmaya devam ediyor

3 Kasım 2002’den sonra Türkiye’de yapılan sessiz devrimden Ordu’nun da fazlası ile nasibini aldığını belirten Tomakin, “AK Parti yeni Türkiye inşa ederken, aynı paralelde biz de yeni Ordu’nun inşasını başlattık. Türkiye’nin her yeri nakış nakış hizmet ağı ile donatılırken, Ordu ilimiz de bu hizmetten önemli ölçüde payını aldı. Saymakla bitiremeyeceğimiz Ordu’ya yapılan yatırım ve hizmetlerin rakamsal boyutu 20 katrilyondur. Ordu’ya 16 yılda devasa yatırımlar yapılmış ve hizmetler aksatılmadan yapılmaya devam etmektedir” ifadelerinde bulundu.

 

3 Kasım 2002 değişimin miladıdır

Tomakin konuşmasını şöyle sürdürdü: “16 yıldır millete hizmetkâr olma şiarı ile Türkiye’yi şahlandıran AK Parti, milletten aldığı yetki ile bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada milletimizin teveccühü ile hizmetlerine devam edecek. İktidarı devraldığımızda kişi başı 2000 bin dolar olan gelirimiz bugün 10 bin dolar seviyesinde, AK Parti, iktidara gelişinden kısa bir zaman sonra tüm Türkiye’de hızla yürüttüğü çalışmalar ile refah seviyesini yükseltti. Dünyanın en büyük havalimanı, dünyanın en uzun köprüleri, 2023’de dünyanın en zengin onuncu ekonomisi, savunma sanayisi dünya ile yarışan, bölgesinde lider, dünyada söz sahibi bir Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ete kemiğe bürünmüştür.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.