Ordu Şehir Hastanesi İçin Flaş Gelişme

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 07.10.2018 - 00:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1090+ kez okundu.
 

Ordu Şehir Hastanesi İçin Flaş Gelişme

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ordu Şehir Hastanesi projesinin onaylandığını belirterek, çalışmaların en kısa sürede başlayacağını bildirdi.
Milletvekili Yediyıldız, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu projeye ilişkin, Çevre ve Şehircilik BakanıMurat Kurum ile görüştüklerini aktardı.   Ordu Şehir Hastanesi’nin en kısa sürede temelinin atılacağını aktaran Yediyıldız, şunları kaydetti: “Ordu ulaşımdan eğitime, sağlıktan turizme birçok alanda yatırım almaya devam ediyor. Bu kapsamda projelendirilen ve Ordu’nun sağlık alanında ihtiyaçlarını en aza indirgeyecek olan Ordu Şehir Hastanesi projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile bir araya geldik. Bakanımız ile yaptığımız görüşme neticesinde Ordu Şehir Hastanesi projesi onaylandı. Projenin onaylanması ile Ordu Şehir Hastanesi için çalışmalara start verilecek. En kısa sürede temeli atılacak olan Ordu Şehir Hastanesinin Ordumuza hayırlı olmasını diliyorum.”
AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ordu Şehir Hastanesi projesinin onaylandığını belirterek, çalışmaların en kısa sürede başlayacağını bildirdi.

Milletvekili Yediyıldız, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu projeye ilişkin, Çevre ve Şehircilik BakanıMurat Kurum ile görüştüklerini aktardı.

 

Ordu Şehir Hastanesi’nin en kısa sürede temelinin atılacağını aktaran Yediyıldız, şunları kaydetti:

“Ordu ulaşımdan eğitime, sağlıktan turizme birçok alanda yatırım almaya devam ediyor. Bu kapsamda projelendirilen ve Ordu’nun sağlık alanında ihtiyaçlarını en aza indirgeyecek olan Ordu Şehir Hastanesi projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile bir araya geldik.

Bakanımız ile yaptığımız görüşme neticesinde Ordu Şehir Hastanesi projesi onaylandı. Projenin onaylanması ile Ordu Şehir Hastanesi için çalışmalara start verilecek. En kısa sürede temeli atılacak olan Ordu Şehir Hastanesinin Ordumuza hayırlı olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.