"Ordu Şehir Hastanesi mutlaka yapılacaktır"

BÖLGE GÜNDEMİ 05.09.2019 - 10:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1172+ kez okundu.
 

"Ordu Şehir Hastanesi mutlaka yapılacaktır"

Ordu Şehir Hastanesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten AK Parti Ordu milletvekili Metin Gündoğdu, hastanenin mutlaka yapılacağını söyledi.
Şehir Hastanesi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunana AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Şehir Hastanesi için gerçekleştirilen çalışmalar devam etmektedir. 900 yataklı olarak inşa edilecek hastane mutlaka Ordu’ya kazandırılacaktır.” "Sağlık Bakanı hastanenin Ordu'ya mutlaka  yapılacağını söyledi" Gündoğdu “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu ziyareti sırasında sözünü verdiği Şehir Hastanesi için çalışmalar planlandığı gibi devam etmektedir. Sadece Ordulu hemşehrilerimizin değil, bölgedeki tüm halkın faydalanacağı Şehir Hastanesi daha önce belirlenen Altınordu Eskipazar Mevkisinde inşa edilecek. Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ile Ağustos ayında gerçekleştirdiğimiz görüşmede de Sayın Bakanımız, Ordu’daki mevcut hastanelerin yetersiz olduğunu, Şehir Hastanesi için çalışmaların sürdüğünü ve mutlaka bu hastanenin Ordu’ya kazandırılacağını ifade etmişti.” dedi.
Ordu Şehir Hastanesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten AK Parti Ordu milletvekili Metin Gündoğdu, hastanenin mutlaka yapılacağını söyledi.

Şehir Hastanesi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunana AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Şehir Hastanesi için gerçekleştirilen çalışmalar devam etmektedir. 900 yataklı olarak inşa edilecek hastane mutlaka Ordu’ya kazandırılacaktır.”

"Sağlık Bakanı hastanenin Ordu'ya mutlaka  yapılacağını söyledi"

Gündoğdu “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu ziyareti sırasında sözünü verdiği Şehir Hastanesi için çalışmalar planlandığı gibi devam etmektedir. Sadece Ordulu hemşehrilerimizin değil, bölgedeki tüm halkın faydalanacağı Şehir Hastanesi daha önce belirlenen Altınordu Eskipazar Mevkisinde inşa edilecek. Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ile Ağustos ayında gerçekleştirdiğimiz görüşmede de Sayın Bakanımız, Ordu’daki mevcut hastanelerin yetersiz olduğunu, Şehir Hastanesi için çalışmaların sürdüğünü ve mutlaka bu hastanenin Ordu’ya kazandırılacağını ifade etmişti.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.