Ordu, şehitler için yürüdü

YAŞAM 16.05.2019 - 16:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1733+ kez okundu.
 

Ordu, şehitler için yürüdü

Ordu Milli Mücadelenin 100.yılında Şehitler için yürüdü.
Ordu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı 100.yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Şehitler için meşale yürüyüşü yapıldı. Atatürk Spor salonu önünden Köprübaşı meydanına Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehteran Ekibi eşliğinde yapılan meşale yürüyüşüne il protokolü,vatandaşlar,sporcular,öğretmen ve öğrenciler katıldı. Yürüyüş esnasında ‘’Şehitler Ölmez , Vatan Bölünmez ‘’ sloganları söylendi.   Bin kişinin katıldığı yürüyüşte gençler ellerinde meşale ve 52 metrelik Türk Bayrağı ile yürüdü.
Ordu Milli Mücadelenin 100.yılında Şehitler için yürüdü.

Ordu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı 100.yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Şehitler için meşale yürüyüşü yapıldı.

Atatürk Spor salonu önünden Köprübaşı meydanına Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehteran Ekibi eşliğinde yapılan meşale yürüyüşüne il protokolü,vatandaşlar,sporcular,öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yürüyüş esnasında ‘’Şehitler Ölmez , Vatan Bölünmez ‘’ sloganları söylendi.

 

Bin kişinin katıldığı yürüyüşte gençler ellerinde meşale ve 52 metrelik Türk Bayrağı ile yürüdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.