Ordu Tanıtım Günleri Büyük İlgi Görüyor

KÜLTÜR 21.10.2019 - 09:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5070+ kez okundu.
 

Ordu Tanıtım Günleri Büyük İlgi Görüyor

Ordu Valiliğinin himayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri” yoğun ilgi görüyor.
İstanbul Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen program hakkında açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Gurbetle sılayı bir araya getirdik. Ordu Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile düzenlenen bu etkinlikler hemşerilerimiz ile bağlarımızı daha da güçlendiriyor” dedi. “GURBETTEN SILAYA HEMŞEHRİLERİMİZ İLE BİR ARADAYIZ” İstanbul’da yaşayan çok sayıda Ordulu olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Gurbetten sılaya hemşerilerimiz ile bir aradayız. Onlardan aldığımız güç ve destek bizim çalışma şevkimizi daha da artıyor” dedi. Başkan Güler, “İstanbul’da yaklaşık 650 bin Ordulu var. Onlarla her platformda bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu yıl dokuzuncusunu düzenlediğimiz etkinlik artık geleneksel hale geldi. Bu bağlamda her yıl Orduluların İstanbul’da buluşması artık hasretle beklenen bir gün haline geldi. Bizler de 19 ilçemiz ile bu etkinliklere katılıyoruz. Ordu ile İstanbul’un bir araya gelip kaynaşması yerelde hem bizim elimizi güçlendiriyor hem de hemşerilerimizin vatanımıza milletimize olan birlik ve beraberliğinin tescili haline geliyor” şeklinde konuştu. “BAŞKAN GÜLER’E YOĞUN İLGİ” İstanbul Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğinde ilçe stantlarını ziyaret eden Başkan Güler’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların taleplerini yerine getiren Başkan Güler, vatandaşlarla tek tek ilgilendi.
Ordu Valiliğinin himayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri” yoğun ilgi görüyor.

İstanbul Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen program hakkında açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Gurbetle sılayı bir araya getirdik. Ordu Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile düzenlenen bu etkinlikler hemşerilerimiz ile bağlarımızı daha da güçlendiriyor” dedi.

“GURBETTEN SILAYA HEMŞEHRİLERİMİZ İLE BİR ARADAYIZ”

İstanbul’da yaşayan çok sayıda Ordulu olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Gurbetten sılaya hemşerilerimiz ile bir aradayız. Onlardan aldığımız güç ve destek bizim çalışma şevkimizi daha da artıyor” dedi. Başkan Güler, “İstanbul’da yaklaşık 650 bin Ordulu var. Onlarla her platformda bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu yıl dokuzuncusunu düzenlediğimiz etkinlik artık geleneksel hale geldi. Bu bağlamda her yıl Orduluların İstanbul’da buluşması artık hasretle beklenen bir gün haline geldi. Bizler de 19 ilçemiz ile bu etkinliklere katılıyoruz. Ordu ile İstanbul’un bir araya gelip kaynaşması yerelde hem bizim elimizi güçlendiriyor hem de hemşerilerimizin vatanımıza milletimize olan birlik ve beraberliğinin tescili haline geliyor” şeklinde konuştu.

“BAŞKAN GÜLER’E YOĞUN İLGİ”

İstanbul Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğinde ilçe stantlarını ziyaret eden Başkan Güler’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların taleplerini yerine getiren Başkan Güler, vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.