Ordu Tanıtım Günleri Devam Ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ 07.11.2021 - 00:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1628+ kez okundu.
 

Ordu Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Standına Yoğun İlgi
    Ordu’nun her yönüyle tanıtılması amacıyla İstanbul’da düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri” devam ediyor. Orduluların ve İstanbulluların ziyaret ettiği etkinlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor.             Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliği ile İstanbul’da düzenlenen ve 4 Kasım Perşembe günü başlayan 10’uncu “Ordu Tanıtım Günleri” yüzbinlerce Ordulu’yu ve birçok İstanbullu’yu ağırlamaya devam ediyor.              ORDU HER YÖNÜYLE TANITILIYOR         Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 19 ilçe belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve birçok firmanın stant açtığı etkinliklerde gurbetteki Ordulular hasret giderirken, misafirlerde Ordu’yu her yönüyle tanıma fırsatı yakalıyor.             RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞUYOR         “Ordu Tanıtım Günleri”ne katılan vatandaşların etkinlik alanına girdiklerinde ilk durakları Ordu Büyükşehir Belediyesi standı oluyor. Stantta vatandaşlara Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmalar ile tarım, turizm, yazılım ve enerji alanında uygulamaya sunulan projeler anlatılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden vatandaşlara ayrıca fındık ve çeşitli hediyeler dağıtılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı’da günün belli saatlerinde düzenlediği konserlerle Ordu Tanıtım Günleri’ne renk katıyor.             Ordu Büyükşehir Belediyesi standında misafirleri ağırlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Başkan Vekili Adem Atik, standı ziyaret eden isimlerle yakından ilgileniyor.       Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği “Ordu Tanıtım Günleri” 7 Kasım Pazar akşamı sona erecek.                      
Büyükşehir Belediyesi Standına Yoğun İlgi

 

 

Ordu’nun her yönüyle tanıtılması amacıyla İstanbul’da düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri” devam ediyor. Orduluların ve İstanbulluların ziyaret ettiği etkinlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor.

 

 

 

 

 

 

Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliği ile İstanbul’da düzenlenen ve 4 Kasım Perşembe günü başlayan 10’uncu “Ordu Tanıtım Günleri” yüzbinlerce Ordulu’yu ve birçok İstanbullu’yu ağırlamaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 ORDU HER YÖNÜYLE TANITILIYOR

 

 

 

 

Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 19 ilçe belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve birçok firmanın stant açtığı etkinliklerde gurbetteki Ordulular hasret giderirken, misafirlerde Ordu’yu her yönüyle tanıma fırsatı yakalıyor.

 

 

 

 

 

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞUYOR

 

 

 

 

“Ordu Tanıtım Günleri”ne katılan vatandaşların etkinlik alanına girdiklerinde ilk durakları Ordu Büyükşehir Belediyesi standı oluyor. Stantta vatandaşlara Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmalar ile tarım, turizm, yazılım ve enerji alanında uygulamaya sunulan projeler anlatılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden vatandaşlara ayrıca fındık ve çeşitli hediyeler dağıtılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı’da günün belli saatlerinde düzenlediği konserlerle Ordu Tanıtım Günleri’ne renk katıyor.

 

 

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi standında misafirleri ağırlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Başkan Vekili Adem Atik, standı ziyaret eden isimlerle yakından ilgileniyor.

 

 

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği “Ordu Tanıtım Günleri” 7 Kasım Pazar akşamı sona erecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.