Ordu Tanıtım Günleri Sona Erdi

TURİZM 21.10.2019 - 15:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2339+ kez okundu.
 

Ordu Tanıtım Günleri Sona Erdi

Ordu Valiliğinin himayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri” sona erdi.
17 Ekim’de Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda başlayan ve 20 Ekim’de sona eren program kapsamında İstanbul ve çevre illerde yaşayan Ordulular, Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 19 ilçe belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve birçok firmanın stant açtığı fuarda memleket özlemini giderdi. Büyükşehir Standı İlgi Gördü Ordu’nun yöresel ürünleri ve kültürünün sergilendiği etkinlikte, Ordu Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de katılım sağlayarak hemşehrileriyle buluştuğu Büyükşehir standı, bürokrasinin de merkez noktası oldu. AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş etkinliğin son gününde Başkan Güler ile stantları gezerek ziyaretçilere keşkek ikramında bulundu. Binlerce Vatandaşı Ağırladı Yaklaşık 700 bin Ordulunun yaşadığı İstanbul’daki etkinliğe yüz binlerce vatandaş katıldı. Stantlardan Ordu ilini tanıtan kitap, broşür, cd ve bülten gibi materyalleri alan vatandaşlara Ordu fındığı da ikram edildi. Zaman zaman horonların çekildiği ve eğlenceli anların yaşandığı Büyükşehir standına gelen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirdi. 4 gün süren etkinlik, İstanbul’da yaşayan Orduluların yanı sıra farklı illerden binlerce vatandaşa da ev sahipliği yaptı.
Ordu Valiliğinin himayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri” sona erdi.

17 Ekim’de Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda başlayan ve 20 Ekim’de sona eren program kapsamında İstanbul ve çevre illerde yaşayan Ordulular, Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 19 ilçe belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve birçok firmanın stant açtığı fuarda memleket özlemini giderdi.

Büyükşehir Standı İlgi Gördü

Ordu’nun yöresel ürünleri ve kültürünün sergilendiği etkinlikte, Ordu Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de katılım sağlayarak hemşehrileriyle buluştuğu Büyükşehir standı, bürokrasinin de merkez noktası oldu. AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş etkinliğin son gününde Başkan Güler ile stantları gezerek ziyaretçilere keşkek ikramında bulundu.

Binlerce Vatandaşı Ağırladı

Yaklaşık 700 bin Ordulunun yaşadığı İstanbul’daki etkinliğe yüz binlerce vatandaş katıldı. Stantlardan Ordu ilini tanıtan kitap, broşür, cd ve bülten gibi materyalleri alan vatandaşlara Ordu fındığı da ikram edildi. Zaman zaman horonların çekildiği ve eğlenceli anların yaşandığı Büyükşehir standına gelen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirdi. 4 gün süren etkinlik, İstanbul’da yaşayan Orduluların yanı sıra farklı illerden binlerce vatandaşa da ev sahipliği yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.