Ordu Üniversitesi seri maske üretimine başladı

BÖLGE GÜNDEMİ 07.05.2020 - 00:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2303+ kez okundu.
 

Ordu Üniversitesi seri maske üretimine başladı

Ordu Üniversitesi Fatsa Meslek Yüksekokulu’nda koruyucu maske seri üretimine başladı.
Covid-19 salgını ile mücadeleye destek olmak için Fatsa Meslek Yüksekokulu, Fatsa Belediyesi ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 850 bin koruyucu maskenin üretimi hedefiyle yapılan iş birliği kapsamında üretim devam ediyor. Üretiminin  seri bir şekilde devam etmesi için gerekli olan maske üretim bandı ve ekipman,  Rektörlüğünün sağladığı kaynakla temin edildi. Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Küresel ölçekte yaşanan salgınla mücadele kapsamında gerekli olan koruyucu maske için geçtiğimiz ay Üniversitemiz Fatsa Meslek Yüksekokulunda üretime başlamıştık. Bu kapsamda gerek sağlık personelimizin gerekse vatandaşımızın maske temini sorunu yaşamaması ve üretimin daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için birimimize bir koruyucu maske üretim makinesi kazandırdık. Bu ulusal mücadelemizde üniversiteler olarak bizlere düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimiz inancıyla, salgın sürecinin olabilecek en erken sürede atlatılmasını ümit ediyor ve bu süreçte özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren tüm personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Ordu Üniversitesi Fatsa Meslek Yüksekokulu’nda koruyucu maske seri üretimine başladı.


Covid-19 salgını ile mücadeleye destek olmak için Fatsa Meslek Yüksekokulu, Fatsa Belediyesi ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 850 bin koruyucu maskenin üretimi hedefiyle yapılan iş birliği kapsamında üretim devam ediyor.
Üretiminin  seri bir şekilde devam etmesi için gerekli olan maske üretim bandı ve ekipman,  Rektörlüğünün sağladığı kaynakla temin edildi.
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Küresel ölçekte yaşanan salgınla mücadele kapsamında gerekli olan koruyucu maske için geçtiğimiz ay Üniversitemiz Fatsa Meslek Yüksekokulunda üretime başlamıştık. Bu kapsamda gerek sağlık personelimizin gerekse vatandaşımızın maske temini sorunu yaşamaması ve üretimin daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için birimimize bir koruyucu maske üretim makinesi kazandırdık. Bu ulusal mücadelemizde üniversiteler olarak bizlere düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimiz inancıyla, salgın sürecinin olabilecek en erken sürede atlatılmasını ümit ediyor ve bu süreçte özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren tüm personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.