“Ordu’ya Ve Fatsa’ya Çok Önem Veriyoruz”

SİYASET 05.03.2019 - 11:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1247+ kez okundu.
 

“Ordu’ya Ve Fatsa’ya Çok Önem Veriyoruz”

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin her fırsatta Fatsa’ya gelerek Fatsa adayı Hüseyin Akot ile seçim gezilerini gerçekleştiriyor.
Bir hafta içinde 4 kere Fatsa’ya gelerek esnaf ve vatandaşlarla her fırsatta buluşan İdris Naim Şahin, “31 Mart seçimlerini çok önemsiyorum. Fatsa ilçemizde bizlere en büyük desteğin olduğu ilçelerin başında geliyor. Fatsa adayımız Hüseyin Bey ile esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek istek ve taleplerini dinliyoruz. Seçimlerde başarılı olacağımızdan kuşkum yok. Ordu ili genelinde partime ve bana büyük teveccüh var. İnsanlarımız hizmete susamış ve bizlerin yapacaklarına inandıkları için her yerde coşkulu bir şekilde karşılanıyoruz. 31 Mart günü tüm vatandaşlarımız bizlere destek vererek onlara en iyi hizmeti sunacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu. İdris Naim Şahin’in büyük desteği ile Fatsa başta olmak üzere Saadet Partisi adaylarının olduğu her yerde başarılı sonuçlara ulaşacaklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot ise, “7’den 70’e herkesin büyük ilgisi ile karşılanıyoruz. Çok büyük bir teveccüh var. Bakanımız bizlere tecrübeleri sunuyor bizlerde onun gösterdiği yolda çalışmalarımızı yapıyoruz. Fatsa ilçemiz saadet belediyeciliği ile tanışacak ve herkesin şehrimizde daha huzurlu bir ortamda yaşatacağız. Tüm mahallerimize giderek vatandaşlarımızla buluşuyor onların istek ve taleplerini dinliyoruz. Ordu’ya ve Fatsa’ya çok önem veriyoruz” dedi.
Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin her fırsatta Fatsa’ya gelerek Fatsa adayı Hüseyin Akot ile seçim gezilerini gerçekleştiriyor.

Bir hafta içinde 4 kere Fatsa’ya gelerek esnaf ve vatandaşlarla her fırsatta buluşan İdris Naim Şahin, “31 Mart seçimlerini çok önemsiyorum. Fatsa ilçemizde bizlere en büyük desteğin olduğu ilçelerin başında geliyor. Fatsa adayımız Hüseyin Bey ile esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek istek ve taleplerini dinliyoruz. Seçimlerde başarılı olacağımızdan kuşkum yok. Ordu ili genelinde partime ve bana büyük teveccüh var. İnsanlarımız hizmete susamış ve bizlerin yapacaklarına inandıkları için her yerde coşkulu bir şekilde karşılanıyoruz. 31 Mart günü tüm vatandaşlarımız bizlere destek vererek onlara en iyi hizmeti sunacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

İdris Naim Şahin’in büyük desteği ile Fatsa başta olmak üzere Saadet Partisi adaylarının olduğu her yerde başarılı sonuçlara ulaşacaklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot ise, “7’den 70’e herkesin büyük ilgisi ile karşılanıyoruz. Çok büyük bir teveccüh var. Bakanımız bizlere tecrübeleri sunuyor bizlerde onun gösterdiği yolda çalışmalarımızı yapıyoruz. Fatsa ilçemiz saadet belediyeciliği ile tanışacak ve herkesin şehrimizde daha huzurlu bir ortamda yaşatacağız. Tüm mahallerimize giderek vatandaşlarımızla buluşuyor onların istek ve taleplerini dinliyoruz. Ordu’ya ve Fatsa’ya çok önem veriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.