Ordu yaylaları Show TV’de

TURİZM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.08.2019 - 12:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1848+ kez okundu.
 

Ordu yaylaları Show TV’de

Ordu’da çekilen ve yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Show TV'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonda ekrana gelecek dizinin ilk tanıtım fragmanı yayımlandı.
Show TV'de yayınlanmaya başlayacak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin, yapımcılığını Süreç Film üstlendi, yönetmen koltuğunda ise Ersoy Güler oturuyor. Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci bulunan dizi çekimleri Temmuz ayının sonunda Ordu'da başlayan dizi, bir aşk hikâyesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciye sunacak. Kuzey Yıldızı İlk Aşk konusu Dizide, Kuzey ile Yıldız oldukça inatçıdır ve Yıldız, Kuzey'i, kendini bildi bileli sever. Aileler de ezelden beri dost olunca Kuzey'le Yıldız'a söz yüzüğü takılır. Kuzey, üniversite okumak için İstanbul'a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar. Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise, Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından dışlanır. Yıldız, Kuzey'in ona yaptıkları karşısında kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır. Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenir, üç çocuk sahibi olur ama Yıldız'a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşayarak, terk edilir. Kayıplar yaşayan Kuzey üç kızıyla birlikte memlekete dönmeye karar verir. Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, döndüğüne pişman etmeye yeminlidir. Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminliyken bu hikayenin sonunun nereye varacağı ise merak konusu olacak cinsten. Oyuncu kadrosu Karadeniz'in görülmeye değer şehirlerinden Ordu'da geçen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.
Ordu’da çekilen ve yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Show TV'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonda ekrana gelecek dizinin ilk tanıtım fragmanı yayımlandı.

Show TV'de yayınlanmaya başlayacak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin, yapımcılığını Süreç Film üstlendi, yönetmen koltuğunda ise Ersoy Güler oturuyor. Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci bulunan dizi çekimleri Temmuz ayının sonunda Ordu'da başlayan dizi, bir aşk hikâyesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciye sunacak.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk konusu

Dizide, Kuzey ile Yıldız oldukça inatçıdır ve Yıldız, Kuzey'i, kendini bildi bileli sever. Aileler de ezelden beri dost olunca Kuzey'le Yıldız'a söz yüzüğü takılır. Kuzey, üniversite okumak için İstanbul'a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar. Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise, Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından dışlanır. Yıldız, Kuzey'in ona yaptıkları karşısında kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır.

Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenir, üç çocuk sahibi olur ama Yıldız'a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşayarak, terk edilir. Kayıplar yaşayan Kuzey üç kızıyla birlikte memlekete dönmeye karar verir. Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, döndüğüne pişman etmeye yeminlidir. Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminliyken bu hikayenin sonunun nereye varacağı ise merak konusu olacak cinsten.

Oyuncu kadrosu

Karadeniz'in görülmeye değer şehirlerinden Ordu'da geçen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.