Ordulu MHP'lilerden Ankara çıkartması

SİYASET 07.11.2018 - 22:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1704+ kez okundu.
 

Ordulu MHP'lilerden Ankara çıkartması

MHP Ordu Teşkilatları bugün Ankara’ya çıkartma yaptı. Ziyarette Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sürpriz bir hediye takdim etti.
İl Başkanı Köksal Yılmaz ile birlikte ilçe teşkilatları Ankara’ya gitti. Ordulu MHP’liler ilk önce Meclis’te Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’u makamında ziyaret etti. Ordu’dan giden partililer daha sonra Grup toplantısına katılarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin konuşmasını dinledi. BAHÇELİ’YE SÜRPRİZ HEDİYE MHP’nin Fatsa Belediye Başkan adayı olan Murat Kaçak ziyarette Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye yüzük takdim etti. Bahçeli parmağına taktığı yüzükle birlikte poz vermeyi de ihmal etmedi. Bahçeli hediye için Kaçak’a teşekkür etti.Başkan Adayı Kaçak, Fatsa’da seçimleri kazanacaklarına dahil Genel Başkan Bahçeli’ye söz verdi.
MHP Ordu Teşkilatları bugün Ankara’ya çıkartma yaptı. Ziyarette Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sürpriz bir hediye takdim etti.

İl Başkanı Köksal Yılmaz ile birlikte ilçe teşkilatları Ankara’ya gitti. Ordulu MHP’liler ilk önce Meclis’te Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’u makamında ziyaret etti. Ordu’dan giden partililer daha sonra Grup toplantısına katılarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin konuşmasını dinledi.

BAHÇELİ’YE SÜRPRİZ HEDİYE

MHP’nin Fatsa Belediye Başkan adayı olan Murat Kaçak ziyarette Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye yüzük takdim etti. Bahçeli parmağına taktığı yüzükle birlikte poz vermeyi de ihmal etmedi. Bahçeli hediye için Kaçak’a teşekkür etti.Başkan Adayı Kaçak, Fatsa’da seçimleri kazanacaklarına dahil Genel Başkan Bahçeli’ye söz verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.