Orduspor için kapsamlı bir model düşünüyoruz

SPOR (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 18.02.2019 - 11:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2246+ kez okundu.
 

Orduspor için kapsamlı bir model düşünüyoruz

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, “Orduspor için kapsamlı bir model düşünüyoruz. Orduspor’u uygulayacağımız güzel modellerle iyi bir hale getireceğiz. Belki de Orduspor eski günlerini daha da aşacak” dedi.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Orduspor’un 19 Eylül Stadyumu’ndaki veda maçı olan Orduspor-Gölköyspor müsabakasını izledi. Güler, Orduspor’un eski günlerine dönmesi için kapsamlı projelerinin olduğunu belirtti...   Maçın ikinci yarısında tribün liderinin davetiyle taraftarlarla birlikte izleyen Güler, eski günlerin heyecanını yaşadı. Zaman zaman taraftarlarla sohbet eden, simidini onlarla paylaşan Güler, “Maçın ikinci yarısında Orduspor’umuzun tribün lideri yanıma gelip, beni taraftarların arasında maçı izlemeye davet etti. Bende teklifi kabul ettim ve maçın ikinci yarısını taraftarlarımızın arasında izledim. Benim için de güzel bir değişiklik oldu. Taraftarlarımızla bir arada maçı izlerken eski günleri tekrar yaşadım” dedi.   ‘ORDUSPOR İÇİN KAPSAMLI BİR MODEL DÜŞÜNÜYORUZ’ Orduspor’u eski günlerindeki başarılarına kazandırmak için projelerinin olduğunu aktaran Güler, “19 Eylül stadındaki son maç oynandı. Orduspor gönlümüzün takımı ve takımıza eski gücünü kazandırmak istiyoruz. Bu konuyla ilgili projelerimiz var. Ordu’da hem profesyonel takımımıza hem de amatör sporcularımıza çok büyük katkılarda bulunmak istiyoruz. Ordu gerçekten çok kabiliyetli, yetenekli sporcuların bulunduğu bir yer. Sadece futbolda değil voleybolda, judoda, karatede, güreşte başarılı olan bir ilimiz. Bu başarıları yeni alanları da eklemek istiyoruz. Takımlarımızı bundan sonra daha üst liglerde görmeyi hedefliyoruz. Ordu’nun hak ettiği yere biran önce gelmesi lazım. Bunun için çok kapsamlı bir proje hazırladık. Bu projeler sonucunda Ordu adından çok güzel bir şekilde bahsettirecek. Biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Orduspor için kapsamlı bir model düşünüyoruz. Orduspor’u uygulayacağımız güzel modellerle iyi bir hale getireceğiz. Belki de Orduspor eski günlerini daha da aşacak” diye konuştu.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, “Orduspor için kapsamlı bir model düşünüyoruz. Orduspor’u uygulayacağımız güzel modellerle iyi bir hale getireceğiz. Belki de Orduspor eski günlerini daha da aşacak” dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Orduspor’un 19 Eylül Stadyumu’ndaki veda maçı olan Orduspor-Gölköyspor müsabakasını izledi. Güler, Orduspor’un eski günlerine dönmesi için kapsamlı projelerinin olduğunu belirtti...

 

Maçın ikinci yarısında tribün liderinin davetiyle taraftarlarla birlikte izleyen Güler, eski günlerin heyecanını yaşadı. Zaman zaman taraftarlarla sohbet eden, simidini onlarla paylaşan Güler, “Maçın ikinci yarısında Orduspor’umuzun tribün lideri yanıma gelip, beni taraftarların arasında maçı izlemeye davet etti. Bende teklifi kabul ettim ve maçın ikinci yarısını taraftarlarımızın arasında izledim. Benim için de güzel bir değişiklik oldu. Taraftarlarımızla bir arada maçı izlerken eski günleri tekrar yaşadım” dedi.

 

‘ORDUSPOR İÇİN KAPSAMLI BİR MODEL DÜŞÜNÜYORUZ’

Orduspor’u eski günlerindeki başarılarına kazandırmak için projelerinin olduğunu aktaran Güler, “19 Eylül stadındaki son maç oynandı. Orduspor gönlümüzün takımı ve takımıza eski gücünü kazandırmak istiyoruz. Bu konuyla ilgili projelerimiz var. Ordu’da hem profesyonel takımımıza hem de amatör sporcularımıza çok büyük katkılarda bulunmak istiyoruz. Ordu gerçekten çok kabiliyetli, yetenekli sporcuların bulunduğu bir yer. Sadece futbolda değil voleybolda, judoda, karatede, güreşte başarılı olan bir ilimiz. Bu başarıları yeni alanları da eklemek istiyoruz. Takımlarımızı bundan sonra daha üst liglerde görmeyi hedefliyoruz. Ordu’nun hak ettiği yere biran önce gelmesi lazım. Bunun için çok kapsamlı bir proje hazırladık. Bu projeler sonucunda Ordu adından çok güzel bir şekilde bahsettirecek. Biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Orduspor için kapsamlı bir model düşünüyoruz. Orduspor’u uygulayacağımız güzel modellerle iyi bir hale getireceğiz. Belki de Orduspor eski günlerini daha da aşacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.