Ortar Büfeleri İhale İle Kiraya Verilecek

BÖLGE GÜNDEMİ 15.06.2020 - 11:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2443+ kez okundu.
 

Ortar Büfeleri İhale İle Kiraya Verilecek

Ordu Büyükşehir Belediyesi şirketi Ortar AŞ tarafından işletilen ve organik ve yöresel ürün satan büfeler ihale yolu ile kiraya verilecek. Konuyla ilgili ihale ilanı şöyle;
Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait olan Ordu İli Altınordu İlçesi; Köprübaşı mevki (8m2), Fen Lisesi Medikal Park Hastanesi Mevki (6m2), Süleyman Felek-Özkök Mevki (6m2) , Ordu İli Fatsa İlçesi; Fatsa Meydan (8m2), Ordu İli Ünye İlçesi; Cumhuriyet Meydanı (10m2) olmak üzere 5 adet büfe açık teklif usulü ile 5 yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarılmıştır. İhale tarihi 22.06.2020 olup gerekli evraklar 19.06.2020 tarihine kadar teslim edilecektir. Detaylı bilgi için Ordu ili Altınordu İlçesi Karapınar Mah. Tenis Kortları Bitişiği Ofisi ( Adliye Tarafı-Kentpark Karşısı) Giriş Katta Ortar A.Ş.’ye başvurabilirsiniz.
Ordu Büyükşehir Belediyesi şirketi Ortar AŞ tarafından işletilen ve organik ve yöresel ürün satan büfeler ihale yolu ile kiraya verilecek. Konuyla ilgili ihale ilanı şöyle;


Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait olan Ordu İli Altınordu İlçesi; Köprübaşı mevki (8m2), Fen Lisesi Medikal Park Hastanesi Mevki (6m2), Süleyman Felek-Özkök Mevki (6m2) , Ordu İli Fatsa İlçesi; Fatsa Meydan (8m2), Ordu İli Ünye İlçesi; Cumhuriyet Meydanı (10m2) olmak üzere 5 adet büfe açık teklif usulü ile 5 yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarılmıştır. İhale tarihi 22.06.2020 olup gerekli evraklar 19.06.2020 tarihine kadar teslim edilecektir.
Detaylı bilgi için Ordu ili Altınordu İlçesi Karapınar Mah. Tenis Kortları Bitişiği Ofisi ( Adliye Tarafı-Kentpark Karşısı) Giriş Katta Ortar A.Ş.’ye başvurabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.