OSB’de Geri Dönüş Yok!

SİYASET 10.12.2019 - 14:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2171+ kez okundu.
 

OSB’de Geri Dönüş Yok!

Ünye’nin hayati projesi olan Organize Sanayi Bölgesi için Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan Ankara’da temaslarda bulundu. Yapılan görüşmelerde OSB’de geri dönüşün kesinlikle olmayacağı vurgulandı.
Ünye’nin yıllardır özlemini çektiği, ekonomik açıdan hayati önem taşıyan ve bir türlü hayata geçirilemeyen Ünye Organize Sanayi Bölgesi için artık geri dönüşü olmayan yola girildi. Kamulaştırmaların ardından 2020 yılında ilk kazmanın vurulması planlanan OSB’yi Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan yakın takip ediyor. Başkanlar son olarak Ankara’ya yaptıkları ziyarette Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım ve Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti. Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’nın da bulunduğu ziyaretlerde Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin son durumu görüşüldü. Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanımız ve Genel Müdürlerimiz Ünye OSB’den artık dönüş olmadığını, kısa sürede faaliyete geçmesi için her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. Kendilerine ilçemiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Ünye’nin hayati projesi olan Organize Sanayi Bölgesi için Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan Ankara’da temaslarda bulundu. Yapılan görüşmelerde OSB’de geri dönüşün kesinlikle olmayacağı vurgulandı.

Ünye’nin yıllardır özlemini çektiği, ekonomik açıdan hayati önem taşıyan ve bir türlü hayata geçirilemeyen Ünye Organize Sanayi Bölgesi için artık geri dönüşü olmayan yola girildi. Kamulaştırmaların ardından 2020 yılında ilk kazmanın vurulması planlanan OSB’yi Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan yakın takip ediyor. Başkanlar son olarak Ankara’ya yaptıkları ziyarette Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım ve Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti. Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’nın da bulunduğu ziyaretlerde Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin son durumu görüşüldü.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanımız ve Genel Müdürlerimiz Ünye OSB’den artık dönüş olmadığını, kısa sürede faaliyete geçmesi için her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. Kendilerine ilçemiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.