OSB İçin Heyet Geliyor

BÖLGE GÜNDEMİ 23.07.2020 - 14:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2548+ kez okundu.
 

OSB İçin Heyet Geliyor

Ünye OSB’de atılan önemli adımların ardından son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Parselasyon Planını Askıya çıkardı. Yaklaşık 1 ay askıda kalacak olan planda hangi parsele ne yapılacağı yer alıyor.
  ÜTSO Başkanı İrfan Akar , “ Süreç iyi gidiyor. Bakanlık tarafından Ünye OSB Kısmi Parselasyon Planı Onayı için askı süreci başladı. Bunun yanı sıra Ankara’dan OSB için bir heyet geliyor. Altyapı İhalesi’ne çıkmak için heyet inceleme ve görüşmeler yapacak. Bunun yanında İmar Planı uygulaması onaylandı.     Yaklaşık 1 aylık  askı süreci var. Daha önce de ifade edildiği gibi bu süreç normal seyrinde devam ediyor. Alt yapı ihalesinin ardından yapılar yavaş yavaş inşa edilmeye başlayacak.     Şuana kadar bir sıkıntı yok. Herşey yolunda. Biz de yakından takip ediyoruz gelişmeleri” dedi.     Bakanlığın resmi sayfasında da yayınlanan onaylanmış Parselasyon Planı’nda Ünye OSB, 37 sanayi, 11 sağlık koruma bandı, 6 trafo, 11 kanal, 1 idari ve sosyal tesis, 2 teknik altyapı, 1 cami, 1 arıtma, 5 park olmak üzere toplam 76 adet parselden oluşuyor.
Ünye OSB’de atılan önemli adımların ardından son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Parselasyon Planını Askıya çıkardı. Yaklaşık 1 ay askıda kalacak olan planda hangi parsele ne yapılacağı yer alıyor.

 

ÜTSO Başkanı İrfan Akar , “ Süreç iyi gidiyor. Bakanlık tarafından Ünye OSB Kısmi Parselasyon Planı Onayı için askı süreci başladı. Bunun yanı sıra Ankara’dan OSB için bir heyet geliyor. Altyapı İhalesi’ne çıkmak için heyet inceleme ve görüşmeler yapacak. Bunun yanında İmar Planı uygulaması onaylandı.

 

 

Yaklaşık 1 aylık  askı süreci var. Daha önce de ifade edildiği gibi bu süreç normal seyrinde devam ediyor. Alt yapı ihalesinin ardından yapılar yavaş yavaş inşa edilmeye başlayacak.

 

 

Şuana kadar bir sıkıntı yok. Herşey yolunda. Biz de yakından takip ediyoruz gelişmeleri” dedi.

 

 

Bakanlığın resmi sayfasında da yayınlanan onaylanmış Parselasyon Planı’nda Ünye OSB, 37 sanayi, 11 sağlık koruma bandı, 6 trafo, 11 kanal, 1 idari ve sosyal tesis, 2 teknik altyapı, 1 cami, 1 arıtma, 5 park olmak üzere toplam 76 adet parselden oluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.