Otogar Çevreyoluyla birlikte açılacak

BÖLGE GÜNDEMİ 12.01.2019 - 23:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1509+ kez okundu.
 

Otogar Çevreyoluyla birlikte açılacak

Ordu Büyükşehir Belediye (OBB) Başkanı Engin Tekintaş, yeni otogarın çevre yolu ile birlikte hizmete açılacağını açıkladı.
  Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Engin Tekintaş, gündem maddelerine geçmeden Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen karla mücadele çalışmaları ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.   Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Çambaşı Kayak Merkezinin son iki haftadır yoğun bir şekilde ziyaretçi ağırladığına dikkat çeken Başkan Engin Tekintaş, “Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezimize gösterilen ilgi için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bölgemiz ve ilimiz için son derece önemli olan bu yatırım aksaklık yaşamadan hizmet vermeye devam ediyor. 2 telesiyej ve 3 pistiyle 30 kişinin konaklayabileceği sosyal tesisimiz hizmet vermeye devam ediyor. Kayak merkeziyle hedefimiz özellikle ara tatilde yoğun katılım sağlamak ve bölgemizin tanıtımına daha fazla katkı sunmak” diye konuştu.   Çikolata Parkın otopark bölümünde asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Başkan Tekintaş, çevre yolunun hizmete girmesiyle Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin hizmete sunularak şehir merkezindeki ağır trafik yükünün hafifletileceğini belirtti.   Mecliste Denetim Komisyonuna üye seçimi yapılırken, bir meclis üyesinin istifası ile boşalan Belediye Encümen Üyeliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Buna göre Büyükşehir Belediyesinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için görev yapmak üzere Denetim Komisyonuna Fahrettin Boğ, Kemal Kahraman, Selim Altaş getirilirken; Encümen Üyesi aynı zamanda İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyesi Reşit Erol’un istifası ile boşalan görevlere Ahmet Çoruh ve Kemal Kahraman seçildi.   Mecliste İhtisas Komisyonlarından gelen raporlar, dairelerinden gelen teklifler, ek gündem teklifleri ve önergelerle 32 madde görüşüldü. Meclis bir sonraki toplantısını 12 Şubat saat 14.00’de gerçekleştirecek.
Ordu Büyükşehir Belediye (OBB) Başkanı Engin Tekintaş, yeni otogarın çevre yolu ile birlikte hizmete açılacağını açıkladı.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Engin Tekintaş, gündem maddelerine geçmeden Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen karla mücadele çalışmaları ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Çambaşı Kayak Merkezinin son iki haftadır yoğun bir şekilde ziyaretçi ağırladığına dikkat çeken Başkan Engin Tekintaş, “Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezimize gösterilen ilgi için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bölgemiz ve ilimiz için son derece önemli olan bu yatırım aksaklık yaşamadan hizmet vermeye devam ediyor. 2 telesiyej ve 3 pistiyle 30 kişinin konaklayabileceği sosyal tesisimiz hizmet vermeye devam ediyor. Kayak merkeziyle hedefimiz özellikle ara tatilde yoğun katılım sağlamak ve bölgemizin tanıtımına daha fazla katkı sunmak” diye konuştu.

 

Çikolata Parkın otopark bölümünde asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Başkan Tekintaş, çevre yolunun hizmete girmesiyle Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin hizmete sunularak şehir merkezindeki ağır trafik yükünün hafifletileceğini belirtti.

 

Mecliste Denetim Komisyonuna üye seçimi yapılırken, bir meclis üyesinin istifası ile boşalan Belediye Encümen Üyeliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Buna göre Büyükşehir Belediyesinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için görev yapmak üzere Denetim Komisyonuna Fahrettin Boğ, Kemal Kahraman, Selim Altaş getirilirken; Encümen Üyesi aynı zamanda İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyesi Reşit Erol’un istifası ile boşalan görevlere Ahmet Çoruh ve Kemal Kahraman seçildi.

 

Mecliste İhtisas Komisyonlarından gelen raporlar, dairelerinden gelen teklifler, ek gündem teklifleri ve önergelerle 32 madde görüşüldü. Meclis bir sonraki toplantısını 12 Şubat saat 14.00’de gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.