Otomobil ambulansa çarptı; 3 yaralı

BÖLGE GÜNDEMİ 14.01.2020 - 22:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1403+ kez okundu.
 

Otomobil ambulansa çarptı; 3 yaralı

Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, 112 ambulansına çarpması sonucu 3 sağlıkçı hafif yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ünye Devlet Sahil Yolu Hanboğazı mevkisinde Ordu istikametinden Samsun istikametine H. Çalışkan sevk ve iradesinde seyir halinde olan 35 UBB 97 plakalı otomobilin Akkuş-Niksar caddesinden Devlet Sahil yoluna çıkmak isteyen 52 ABB 578 plakalı 112 ambulansına çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada ambulans şoförü Aydın Karacür ile sağlık teknisyeni Recep Kuzubaş ve Özlem Kerimoğlu hafif yaralandı. Yaralı sağlıkçılar olay yerine sevk edilen 112 acil ekiplerince Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlıkçılar ayakta tedavisinin ardından taburcu edildi.   Ambulansa çarpan araç sürücüsü ile yapılan kontrolün ardından alkollü olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, 112 ambulansına çarpması sonucu 3 sağlıkçı hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ünye Devlet Sahil Yolu Hanboğazı mevkisinde Ordu istikametinden Samsun istikametine H. Çalışkan sevk ve iradesinde seyir halinde olan 35 UBB 97 plakalı otomobilin Akkuş-Niksar caddesinden Devlet Sahil yoluna çıkmak isteyen 52 ABB 578 plakalı 112 ambulansına çarpması sonucu kaza meydana geldi.

Kazada ambulans şoförü Aydın Karacür ile sağlık teknisyeni Recep Kuzubaş ve Özlem Kerimoğlu hafif yaralandı. Yaralı sağlıkçılar olay yerine sevk edilen 112 acil ekiplerince Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlıkçılar ayakta tedavisinin ardından taburcu edildi.

 

Ambulansa çarpan araç sürücüsü ile yapılan kontrolün ardından alkollü olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.