Oturduğu Yerden Laf Üreteceğine...

SİYASET 01.10.2020 - 23:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1359+ kez okundu.
 

Oturduğu Yerden Laf Üreteceğine...

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, AKP Milletvekili Metin Gündoğru’nun CHP’ye karşı sözlerini eleştiren bir açıklama yaptı. Adıgüzel açıklamasında şunları ifade etti:
  “Cumhuriyet Halk Partisine laf söylemek Metin Gündoğdu’nun haddine değil. Bu arkadaşımız oturduğu yerden laf üreteceğine bizler gibi sahaya gelip milletin verdiği yetkinin, oturduğu koltuğun hakkını vermelidir. Ordu’nun birçok sorununda ortada olmayan, olunca da yanlış yerde duran bu arkadaşlar sorunların çözümüne katkı değil, millete ayak bağı olmaktalar. Biz fındık için 25 lira taban fiyat talep ederken bizi hayal görmekle, afaki rakamlar telaffuz etmekle itham ediyorlardı. Kendileri de “inşallah bu yıl fındık fiyatı 20 TL’nin altında olmayacak” ifadesi ile şark kurnazlığı yaparak fındık baronları adına piyasaya 20 TL’yi hedef gösteriyorlardı. Kayıtları da açar bakarız. Ta o günlerden öngörümüzün doğruluğu için ve bugünlerde yükselen fındık fiyatı için verdiğimiz mücadelede gelinen nokta için hem şahsımın hem de partim CHP’nin hakını teslim edip tebrik etmesini beklerdik. Yaşanan süreç milletin emeği ve devletimizin çıkarları için kimin doğru yerde durduğunun doğru şeyler söylediğinin kanıtıdır. Milli ve yerli olmak, CHP’nin yaptığı gibi bu milletin milyar dolarlarının uluslararası kartellere gitmesini önlemektir.  AKP’nin yaptığı gibi devletin tüm kurumlarını kullanarak uluslararası kartel adına piyasa simsarlığı yapmak değildir. Geçtiğimiz günlerde Ordu milletvekillerinin karnesi açıklandı. Karne notuna bakınca aradaki uçurumu kapatmak için daha çok çalışması gerekir.  Ama tavsiyem oturduğu yerden laf üreterek değil, biraz halkın arasında ve halkın tarafında iş üreterek çalışmalarıdır. Yoksa böyle eve kırık not getiren öğrenciler gibi ebeveynin dikkatini başka yere çekmek için çabalayan afacan yaramaz çocuktan öteye geçemez.”
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, AKP Milletvekili Metin Gündoğru’nun CHP’ye karşı sözlerini eleştiren bir açıklama yaptı. Adıgüzel açıklamasında şunları ifade etti:

 

“Cumhuriyet Halk Partisine laf söylemek Metin Gündoğdu’nun haddine değil. Bu arkadaşımız oturduğu yerden laf üreteceğine bizler gibi sahaya gelip milletin verdiği yetkinin, oturduğu koltuğun hakkını vermelidir. Ordu’nun birçok sorununda ortada olmayan, olunca da yanlış yerde duran bu arkadaşlar sorunların çözümüne katkı değil, millete ayak bağı olmaktalar.

Biz fındık için 25 lira taban fiyat talep ederken bizi hayal görmekle, afaki rakamlar telaffuz etmekle itham ediyorlardı. Kendileri de “inşallah bu yıl fındık fiyatı 20 TL’nin altında olmayacak” ifadesi ile şark kurnazlığı yaparak fındık baronları adına piyasaya 20 TL’yi hedef gösteriyorlardı. Kayıtları da açar bakarız. Ta o günlerden öngörümüzün doğruluğu için ve bugünlerde yükselen fındık fiyatı için verdiğimiz mücadelede gelinen nokta için hem şahsımın hem de partim CHP’nin hakını teslim edip tebrik etmesini beklerdik. Yaşanan süreç milletin emeği ve devletimizin çıkarları için kimin doğru yerde durduğunun doğru şeyler söylediğinin kanıtıdır. Milli ve yerli olmak, CHP’nin yaptığı gibi bu milletin milyar dolarlarının uluslararası kartellere gitmesini önlemektir. 

AKP’nin yaptığı gibi devletin tüm kurumlarını kullanarak uluslararası kartel adına piyasa simsarlığı yapmak değildir. Geçtiğimiz günlerde Ordu milletvekillerinin karnesi açıklandı. Karne notuna bakınca aradaki uçurumu kapatmak için daha çok çalışması gerekir.  Ama tavsiyem oturduğu yerden laf üreterek değil, biraz halkın arasında ve halkın tarafında iş üreterek çalışmalarıdır. Yoksa böyle eve kırık not getiren öğrenciler gibi ebeveynin dikkatini başka yere çekmek için çabalayan afacan yaramaz çocuktan öteye geçemez.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.