“Ovit’i Bitiren İktidar Ünye-Niksar’ı Bitiremedi!”

SİYASET 18.12.2018 - 22:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1419+ kez okundu.
 

“Ovit’i Bitiren İktidar Ünye-Niksar’ı Bitiremedi!”

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu’da birçok yolun yapılmadığını belirterek, “Ovit Tünelinin hayata geçirilmesi hepimizi memnun etti ancak Ordu’da İç Anadolu’ya bağlantı yolları Ünye-Niksar yolu gibi bitirilemedi” dedi.
“Ordu’da göçü önlemenin en temel yolu, Ordu’nun İç Anadolu’ya bağlantısını sağlamaktan geçiyor” diyen Enginyurt, Ordu’nun Büyükşehir olduktan sonra yollarının daha da bozulduğunu dile getirdi. “Ordu Trafiği Çok Kötü Durumda” Söz verilen yolların bir an önce bitirilmesini isteyen Enginyurt, şunları kaydetti; “2015 yılından bu yana Ordu Çevreyolu bitti bitiyor, Yılbaşına açıyoruz diyorlar ama çevreyolumuz hala açılmadı. Ordu trafiği çok kötü durumda. Ordu Çevreyolunu bir an önce bitirin, bu CHP’lilere fırsat vermeyin, çok konuşuyor bunlar. Ulubey, Gürgentepe, Gölköy yolu için de her seçim döneminde bitecek deniyor. Hele bir Numan ağabeyimiz vardı, söz bitireceğim dedi. Bitmedi. Siz onu mahcup etmeyin ve seçime kadar bu yolu bitirme gayreti içinde olalım. Bitirelim, çünkü yakışmıyor. OVİT, Avrasya Tüneli bitti, Ordu yollarını da bitirin, yoksa Cumhurbaşkanımız size çok kızar. Ordu’da göçü önlemenin en temel yolu, Ordu’nun İç Anadolu’ya bağlantısını sağlamaktan geçiyor. Ünye-Niksar Yolu da bitirilmeyi bekliyor.” “Çambaşı ve Perşembe Yolları bizim için çok önemli” diyen Enginyurt; “Numan bey 5 mega projemden biri demişti. Bu yollar yapılırsa turizme büyük katkı sağlanacak, şehrin de ekonomisi rahatlayacak.” dedi. “Yollara sahip çıkılmıyor” Yol sorunlarının çözülmesini isteyen Enginyurt; “Ordu’yu büyükşehir yaptınız, keşke yapmasaydınız. Yaptıktan sonra yollarımız daha da berbat. Belediye başkanı para yol diyor, yollara sahip çıkmıyor. Muhtarlar arayıp yolların yapılmadığını söylüyorlar. Ulaşım ağının tekrar hayata geçirilip, Ordu’dan göçün engellenmesi lazım. En çok övündüğünüz şey yol yapmanız. Yol yaptınız ama bizim yollar yapılmadı. Bu kadar zor değil.” diye konuştu. Ordu ekonomisi için limanların hayata geçirilmesi gerektiğini de savunan Enginyurt, bu sayede ekonomiye katkı da sağlanacağını kaydetti.
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu’da birçok yolun yapılmadığını belirterek, “Ovit Tünelinin hayata geçirilmesi hepimizi memnun etti ancak Ordu’da İç Anadolu’ya bağlantı yolları Ünye-Niksar yolu gibi bitirilemedi” dedi.

“Ordu’da göçü önlemenin en temel yolu, Ordu’nun İç Anadolu’ya bağlantısını sağlamaktan geçiyor” diyen Enginyurt, Ordu’nun Büyükşehir olduktan sonra yollarının daha da bozulduğunu dile getirdi.

“Ordu Trafiği Çok Kötü Durumda”

Söz verilen yolların bir an önce bitirilmesini isteyen Enginyurt, şunları kaydetti; “2015 yılından bu yana Ordu Çevreyolu bitti bitiyor, Yılbaşına açıyoruz diyorlar ama çevreyolumuz hala açılmadı. Ordu trafiği çok kötü durumda. Ordu Çevreyolunu bir an önce bitirin, bu CHP’lilere fırsat vermeyin, çok konuşuyor bunlar. Ulubey, Gürgentepe, Gölköy yolu için de her seçim döneminde bitecek deniyor. Hele bir Numan ağabeyimiz vardı, söz bitireceğim dedi. Bitmedi. Siz onu mahcup etmeyin ve seçime kadar bu yolu bitirme gayreti içinde olalım. Bitirelim, çünkü yakışmıyor. OVİT, Avrasya Tüneli bitti, Ordu yollarını da bitirin, yoksa Cumhurbaşkanımız size çok kızar. Ordu’da göçü önlemenin en temel yolu, Ordu’nun İç Anadolu’ya bağlantısını sağlamaktan geçiyor. Ünye-Niksar Yolu da bitirilmeyi bekliyor.”

“Çambaşı ve Perşembe Yolları bizim için çok önemli” diyen Enginyurt; “Numan bey 5 mega projemden biri demişti. Bu yollar yapılırsa turizme büyük katkı sağlanacak, şehrin de ekonomisi rahatlayacak.” dedi.

“Yollara sahip çıkılmıyor”

Yol sorunlarının çözülmesini isteyen Enginyurt; “Ordu’yu büyükşehir yaptınız, keşke yapmasaydınız. Yaptıktan sonra yollarımız daha da berbat. Belediye başkanı para yol diyor, yollara sahip çıkmıyor. Muhtarlar arayıp yolların yapılmadığını söylüyorlar. Ulaşım ağının tekrar hayata geçirilip, Ordu’dan göçün engellenmesi lazım. En çok övündüğünüz şey yol yapmanız. Yol yaptınız ama bizim yollar yapılmadı. Bu kadar zor değil.” diye konuştu.

Ordu ekonomisi için limanların hayata geçirilmesi gerektiğini de savunan Enginyurt, bu sayede ekonomiye katkı da sağlanacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.