Oyuncu Simsarlarına Dikkat

BÖLGE GÜNDEMİ 05.08.2019 - 13:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2080+ kez okundu.
 

Oyuncu Simsarlarına Dikkat

Ordu’da son günlerde dizilere oyuncu seçmesi yaptığını ileri sürerek binlerce gencin hayaliyle oynayan cast ajansları konusunda Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak uyarıda bulundu: “Valilik izni olmayan ajansların seçmelerine itibar göstermeyin.”
Yapımcıları doğasıyla büyüleyen Ordu’nun başı, sahte cast ajanlarıyla dertte… Önceki gün dizilere oyuncu seçmesi yapacağını ileri sürerek yüzlerce genci mülakata alan ve oyuncu olmak isteyen gençlerden 650 TL kayıt parası isteyen cast ajansının korsan olduğu öğrenildi. Cast ajansının ihbar edilmesi üzerine güvenlik güçleri konuyla ilgili soruşturma başlatarak, gençlerin hayallerinin çalınmasına fırsat vermedi. Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak da oyunculuk hayali kuran gençlere çağrıda bulunarak, valilik izni olmayan ajansların seçmelerine itibar gösterilmemesi gerektiğini söyledi.   “DİZİ ÇEKİLMESİNİ FIRSAT BİLEN DOLANDIRICILAR”   Toparlak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ordu’da şu anda ‘Kuzey Yıldızı’ adlı bir dizi çekiliyor. Bu tür organizasyonları fırsat bilen korsan ajansalar ortaya çıkarak, bu bölgede dizi çekimi yapıldığı için yeni yüzler aradıkları bahanesiyle dolandırıcılık yapıyorlar. Kolluk kuvvetleri söz konusu olay üzerine bu ajansın insanları kandırmasının önüne geçti. Özellikle gençlerimiz korsan cast ajanslarının yalanına inanmasınlar. Şu anda Ordu’da herhangi bir oyuncu seçmesi yok. Olsa bu valilik izniyle gerçekleşiyor. Valilik izni olmayan ajansların seçmelerine kimse itibar göstermeyin” diye konuştu.
Ordu’da son günlerde dizilere oyuncu seçmesi yaptığını ileri sürerek binlerce gencin hayaliyle oynayan cast ajansları konusunda Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak uyarıda bulundu: “Valilik izni olmayan ajansların seçmelerine itibar göstermeyin.”

Yapımcıları doğasıyla büyüleyen Ordu’nun başı, sahte cast ajanlarıyla dertte… Önceki gün dizilere oyuncu seçmesi yapacağını ileri sürerek yüzlerce genci mülakata alan ve oyuncu olmak isteyen gençlerden 650 TL kayıt parası isteyen cast ajansının korsan olduğu öğrenildi. Cast ajansının ihbar edilmesi üzerine güvenlik güçleri konuyla ilgili soruşturma başlatarak, gençlerin hayallerinin çalınmasına fırsat vermedi. Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak da oyunculuk hayali kuran gençlere çağrıda bulunarak, valilik izni olmayan ajansların seçmelerine itibar gösterilmemesi gerektiğini söyledi.

 

“DİZİ ÇEKİLMESİNİ FIRSAT BİLEN DOLANDIRICILAR”

 

Toparlak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ordu’da şu anda ‘Kuzey Yıldızı’ adlı bir dizi çekiliyor. Bu tür organizasyonları fırsat bilen korsan ajansalar ortaya çıkarak, bu bölgede dizi çekimi yapıldığı için yeni yüzler aradıkları bahanesiyle dolandırıcılık yapıyorlar. Kolluk kuvvetleri söz konusu olay üzerine bu ajansın insanları kandırmasının önüne geçti. Özellikle gençlerimiz korsan cast ajanslarının yalanına inanmasınlar. Şu anda Ordu’da herhangi bir oyuncu seçmesi yok. Olsa bu valilik izniyle gerçekleşiyor. Valilik izni olmayan ajansların seçmelerine kimse itibar göstermeyin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.