Özel ekip kuruldu, 4 saatte bulundu…

ASAYİŞ 10.10.2018 - 23:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2001+ kez okundu.
 

Özel ekip kuruldu, 4 saatte bulundu…

Ünye’de kaybolan 91 yaşındaki yaşlı adam, özel ekiple 4 saat içinde sağ olarak bulundu.
Ünye’de kaybolan  91 yaşındaki yaşlı adam, Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı’nın 2 Asayiş Timi, Ordu İl Jandarma Komutanlığı’ndan 1 iz takip köpeği, 1 Jandarma Komando Timi ve Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden 6, Rüsumat Gönüllü arama ekibinden 4, UMKE’den 3 kişilik arama-kurtarma ekibi ile 50 kişilik mahalle halkından oluşan özel ekiple 4 saat içinde sağ olarak bulundu. Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada, Ünye’nin Kaledibi Mahallesi’nde yaşayan ve akşam saatlerinde kaybolan 91 yaşındaki Mevlüt Işık, jandarmanın kurduğu özel ekiple 4 saat içinde bulundu. Mahalle Muhtarı Üzeyir Nazlı, mahalle sakinlerinden Mevlüt Işık’ın dün akşam saatlerinde fındık bahçesine gitmek için evden ayrıldığını, yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadığını Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı’na 20.00’da bildirmesi üzerine, olay Ünye Cumhuriyet Savcısı’na bildirildi. Kayıp olan yaşlı adamın bulunması için aynı akşam 20.30 itibariyle Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan 8 kişiden oluşan 2 Asayiş Timi ve mahalleden 50 vatandaş ile arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarına, Ordu İl Jandarma Komutanlığı’ndan 1 İz Takip Köpeği, 13 kişiden oluşan 1 Jandarma Komando Timi ve Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden 6, Rüsumat Gönüllü arama ekibinden 4, UMKE’den 3 kişilik arama-kurtarma ekibi dahil oldu.   Kayıp yaşlı adam gece saat 00.10 sularında, evinin 1 km uzağında sağ olarak bulundu. 4 saat içinde bulunan kayıp yaşlı adam tedbir amaçlı olarak Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altında tutuldu.  
Ünye’de kaybolan 91 yaşındaki yaşlı adam, özel ekiple 4 saat içinde sağ olarak bulundu.

Ünye’de kaybolan  91 yaşındaki yaşlı adam, Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı’nın 2 Asayiş Timi, Ordu İl Jandarma Komutanlığı’ndan 1 iz takip köpeği, 1 Jandarma Komando Timi ve Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden 6, Rüsumat Gönüllü arama ekibinden 4, UMKE’den 3 kişilik arama-kurtarma ekibi ile 50 kişilik mahalle halkından oluşan özel ekiple 4 saat içinde sağ olarak bulundu.

Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada, Ünye’nin Kaledibi Mahallesi’nde yaşayan ve akşam saatlerinde kaybolan 91 yaşındaki Mevlüt Işık, jandarmanın kurduğu özel ekiple 4 saat içinde bulundu.

Mahalle Muhtarı Üzeyir Nazlı, mahalle sakinlerinden Mevlüt Işık’ın dün akşam saatlerinde fındık bahçesine gitmek için evden ayrıldığını, yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadığını Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı’na 20.00’da bildirmesi üzerine, olay Ünye Cumhuriyet Savcısı’na bildirildi.

Kayıp olan yaşlı adamın bulunması için aynı akşam 20.30 itibariyle Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan 8 kişiden oluşan 2 Asayiş Timi ve mahalleden 50 vatandaş ile arama çalışması başlatıldı.

Arama çalışmalarına, Ordu İl Jandarma Komutanlığı’ndan 1 İz Takip Köpeği, 13 kişiden oluşan 1 Jandarma Komando Timi ve Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden 6, Rüsumat Gönüllü arama ekibinden 4, UMKE’den 3 kişilik arama-kurtarma ekibi dahil oldu.

 

Kayıp yaşlı adam gece saat 00.10 sularında, evinin 1 km uzağında sağ olarak bulundu. 4 saat içinde bulunan kayıp yaşlı adam tedbir amaçlı olarak Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altında tutuldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.