Pat pat kazaları bitmiyor

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.09.2019 - 15:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2533+ kez okundu.
 

Pat pat kazaları bitmiyor

Kabataş ve Korgan’da meydana gelen iki ayrı pat pat kazasında 2’si ağır, 6 kişi yaralandı.
Ordu’da ‘pat pat’ olarak tabir edilen tarım aracı can yakmaya devam ediyor. Tarım aracı dışında ulaşımda da kullanılmak istenen tarım aracı, kazalara neden oluyor. Son olarak Kabataş ve Korgan’da iki ayrı pat pat kazası meydana geldi. Kabataş’ta Selahattin Aydın idaresindeki odun yüklü tarım aracı, Gülbahçe Mahallesi'nde kontrolde çıkarak devrildi. Yaralanan Selahattin Aydın ile araçtaki eşi Gülen Aydın, 112 Acil Servis ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çiftin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Korgan’da 4 yaralı Öte yandan Korgan ilçesine bağlı Düzdağ Mahallesi’nde henüz bilinemeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu pat pat şarampole yuvarlandı. Kazada 4 kişi yaralandı.
Kabataş ve Korgan’da meydana gelen iki ayrı pat pat kazasında 2’si ağır, 6 kişi yaralandı.

Ordu’da ‘pat pat’ olarak tabir edilen tarım aracı can yakmaya devam ediyor. Tarım aracı dışında ulaşımda da kullanılmak istenen tarım aracı, kazalara neden oluyor. Son olarak Kabataş ve Korgan’da iki ayrı pat pat kazası meydana geldi. Kabataş’ta Selahattin Aydın idaresindeki odun yüklü tarım aracı, Gülbahçe Mahallesi'nde kontrolde çıkarak devrildi. Yaralanan Selahattin Aydın ile araçtaki eşi Gülen Aydın, 112 Acil Servis ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çiftin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Korgan’da 4 yaralı

Öte yandan Korgan ilçesine bağlı Düzdağ Mahallesi’nde henüz bilinemeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu pat pat şarampole yuvarlandı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.